R. Synek 33.
M. Šilhánek 79. (p.)
V. Hýl 84.
V. Hýl 89.
4:2
(1:1)
38. D. Mattuš (p.)
67. R. Holub
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuněchody vzaly tento zápas o záchranu v soutěži vážně a vyhrály


Branky


33. R. Synek , 79. M. Šilhánek (p.) , 84. V. Hýl , 89. V. Hýl - 38. D. Mattuš (p.) , 67. R. Holub
5

Tuněchody se nachází na dvanáctém místě a po této výhře si zajistily udržení v okresním přeboru Chrudim. Mají druhou nejhorší obranu v celé lize a v příštím utkání je čekají Chroustovice, kde mohou čekat tvrdý fotbal. Dřenice jsou na bronzové pozici a překonaly hranici sto gólů, čímž jsou jednoznačně nejlepším týmem, co se týče vstřelených gólů. Poslední utkání sehrají netradičně v pátek, a to proti lídrovi z Načešic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekané vedení Tuněchod zvládl Mattuš z penalty vyrovnat

Začátek zápasu byl z obou stran vlažný. Dělalo se několik chyb a z toho poté pramenily nějaké šance. Hned první dvě gólové příležitosti měli na svých kopačkách domácí, jenže jednu zlikvidoval hostující brankář Kubalík a druhou zahodil Faltejsek, když si pohrál s hostující obranou a poté netrefil prázdnou branku. Ve 33. minutě se domácí dočkali úvodního gólu, který zaznamenal Synek po krásné průnikové přihrávce. Po gólu se oba týmy zvedly a začaly hrát pořádný fotbal. Z většího tlaku začaly pričházet šance. Po rohovém kopu Radouš nesmyslně zahrál v pokutovém území rukou a penaltu si vzal na starost kapitán Mattuš, jenž svůj pokutový kop se štěstím proměnil. Do kabin se šlo za remízového stavu 1:1.

Tuněchody zvládly druhý poločas mnohem lépe

Druhý poločas nabídl několik vstřelených branek, než příležitostí. V 67. minutě se umístěnou hlavičkou trefil Holub, který z malého vápna neměl problém vsítit, 1:2. Poté měl obrovskou šanci Mattuš, který z metru trefil domácího brankáře Bubáka, a tak stav byl stále 1:2. Jenže v 79. minutě přišlo vyrovnání v podání Šilhánka, který se po zahrané ruce Hybeše z penalty nemýlil. Poté přidal dvě rozhodující branky domácí kapitán Hýl, čímž dotáhl svůj tým k výhře 4:2.



Ohlasy k zápasu



Dřenice
Dušan Mattuš - Obránce: Do zápasu jsme vstoupili vlažne a už nám ani o nic nešlo, což naopak Tuněchodům šlo ještě o záchranu a udržení se v okresním přeboru. Jsem rád, že jsem se konečně trefil. Na tento zápas musíme zapomenout a vyhrát další zápas, protože nás čeká doteď neporažený Načešice.



Sestavy


SK Tuněchody
P. Bubák [-] - D. Slezák [-] , J. Hudeček [-] , J. Bořil [-] , D. Radouš [-] (46. P. Pokorný [-] ) - J. Pískač [-] (63. K. Horák [-] ) , M. Šilhánek [-] , V. Hýl [-] , R. Synek [-] - J. Prorok [-] (75. M. Kroutil [-] ) , J. Faltejsek [-] (80. D. Douděra [-] ) -

Dřenice
F. Kubalík [-] - D. Mattuš [-] , R. Holub [-] , A. Charvát [-] , O. Martinec [-] , M. Adámek [-] , L. Kostka [-] , L. Marek [-] , M. Tezour [-] , J. Adámek [-] (63. J. Hybeš [-] ) , P. Popelka [-] (61. M. Hybeš [-] )

ŽK: 37. D. Radouš , 58. D. Slezák - 31. A. Charvát , 78. J. Hybeš .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Baťa Tomáš - VANÍČEK David, HORKÝ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Dřenice rozeberou se zkušenostmi trápící se Tuněchody.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů