Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chroustovice si na půdě Kameniček otevřely šesti góly poločasovou střelnici


Branky


5

Kameničky obsazují deváté místo okresního přeboru Chrudim. Statistiky nemají úplně ideální, ale na tom se dá zapracovat. V posledním utkání proti Hornímu Bradlu jim půjde o osmou až jedenáctou pozici. Chroustovice se momentálně umisťují na sedmém místě a mají vyrovnané statistiky, co se týče vstřelených a obdržených gólů. Chroustovicím už o nic nejde a v příštím utkání se představí naposledy v této sezóně na domácí půdě, a to proti Tuněchodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chroustovice se do toho pořádně opřely

Předposlední kolo soutěže znamenalo pro Chroustovice výjezd do Kameniček, které v posledních odehraných kolech měli lepší bilanci, než hosté z Chroustovic. Hosté navíc utrpěli dvě porážky v řadě. Od úvodního výkopu bylo patrné, že hosté chtějí vyhrát a dát zapomenout na prohry, a také si zajistit nejlepší možné umístění v konečné tabulce. První pokus přišel po několika vteřinách, a to tím, že kapitán Dvořák nastřelil z přímého kopu tyč. Chroustovice se prezentovaly útočným pojetím hry. Jejich vysoké a agresivní napadání vyvolávalo neutuchající tlak v obranné línii domácích. Za tento přístup přišla zasloužená odměna. V 10. minutě se do samostatného úniku dostal Komárek, který na dvakrát překonal domácího brankáře Brázdu. Již o čtyři minuty později byl ve vápně seslán k zemi Rejman a k pokutovému kopu se postavil nejlepší střelec hostí Bečička. Ten však svým pokusem orazítkoval pouze brankovou konstrukci. Na 0:2 zvýšil v 18. minutě kapitán Dvořák, který prokázal svoji vytříbenou techniku. Míč zakroutil do brány přímo z rohového kopu. Domácí měli šanci se nastartovat, když se uvolnil Rybička, jenže ze souboje jeden na jednoho zvítězil hostující brankář Pospíšil. Ten nejen, že útočníka vychytal, ale svým výkopem založil protiútok, který zúžitkoval Dlouhý a Chroustovice se radovaly z třetí vstřelené branky, 0:3. Chroustovický hlad po brankách byl neukojitelný. Další přímočarou kombinační akci využil Daněk, který ve 26. minutě zvýšil stav utkání už na 0:4 a domácí v tu chvíli byli na odpis. Přeci jen přišlo snížení v podání Rybičky, který svojí druhou šancí nepohrdl, 1:4. Do poločasové přestávky padly ještě dvě branky a obě opět do domácí brány. V jejich tvářích se projevovala nekončící frustrace. U gólu na 1:5 nemohl mít čisté svědomí domácí brankář Brázda, jenž váhavým pohybem dal šanci Komárkovi, a ten jej lehkou hlavičkou překonal a zaznamenal svůj druhý gól v zápase. Druhý gól v poločase si pod svoje jméno stihl zapsat i Daněk. Ten měl bránu zcela odkrytou po velmi přesné křižné přihrávce, kterou mu adresoval Dlouhý. Do kabin se šlo za hokejového výsledku 1:6.

Poločas, který se spíše dohrával, nabídl jeden gól

Druhý poločas přišly změny na obou stranách a zbytek utkání se i vzhledem k výsledku spíše dohrával. I přes nižší tempo byl k vidění další gól. Na 1:7 upravoval v 77. minutě Dlouhý, který tak podrthl fantastický výkon celého týmu. Chroustovice si zaslouženě odváží tři body a pohodu do posledního utkání, kdy přívítají Tuněchody. Kameničkám nezbývá nic jiného, než tento zápas hodit za hlavu a soustředit se na další důležité utkání proti Hornímu Bradlu.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Tomáš Rybička - Útočník: V zápase nám chyběla chuť do hry. První gól, který vše odstartoval jsem svou nedůsledností zapříčinil já, avšak naše hra nefungovala a soupeř, který chtěl dávat góly, neměl problém překonat naší obranu, a proto jsme jich taky obdrželi tolik. Příští zápas by jsme měli zvládnout a udržet svou pozici v tabulce, což nebude nic jednoduchého, ale dáme do toho vše.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Nemám co dodat. Paráda, všichni z našeho týmu šli od první minuty jasně za vítězstvím. Nejlepší výkon, co jsme za poslední dobu předvedli. Jen škoda, že to nebylo před domácími tribunami, ale na to máme ještě jeden pokus příští kolo.



Sestavy


FK Kameničky
Š. Brázda [-] - R. Adámek [-] , D. Brázda [-] (28. P. Adámek [-] ) , M. Hromádko [-] , T. Bureš [-] (28. F. Sádovský [-] ) , M. Bureš [-] , M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] (79. M. Adámek [-] ) , T. Rybička [-] (64. J. Vařečka [-] ) , J. Horák [-] , J. Sadílek [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - J. Rejman [-] , T. Daněk [-] (59. P. Střasák [-] ) , L. Komárek [-] (46. J. Pekárek [-] ) , J. Dvořák [-] (69. T. Vondráček [-] ) , J. Brychnáč [-] , J. Dlouhý [-] , A. Bečička [-] , F. Šotola [-] , D. Besperát [-] , J. Koreček [-]

ŽK: 61. J. Sadílek - 28. J. Brychnáč , 48. A. Bečička .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Kostka Martin - PROKOP Lukáš, GÁLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: remíza

Zápas hlavně o osobních soubojích. Tady moc střel nebude a o gólový zápas nepůjde.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza