Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuchelná vysoko porazila Vávrovice


Branky


12

Chuchelná vyhrála o pět branek nad Vávrovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chuchelná vedla o tři branky

Chuchelná přivítala na svém trávníku mužstvo z Vávrovic. Chuchelná svůj brankostroj spustila už v první minutě, když se míč odrazil k Hoňkovi, který tečovanou střelu poslal do protipohybu brankáře Tesaře – 1:0. Vávrovice vyrovnaly v osmě minutě, když si na rohový kop Chryczyka naskočil Schoppik a hlavou vymetl domácí šibenici – 1:1. Ve 12. minutě zahodil svůj samostatný nájezd hostující Chryczyk. Po čtvrthodině hry utekl hostující obraně Hradil a střelou k tyči pokořil Tesaře – 2:1. Po půlhodině hry po fatální chybě hostujícího zadáka, se dostal balon k Hoňkovi, který jej dále poslal na Gargoše, jehož centr placírkou dostal do brány z první Hradil – 3:1. Osm minut před pauzou se při dlouhém nákopu domácích nedomluvila hostující obrana a Hradil tam vletěl a špičkou nohy posunul balon do sítě – 4:1.

Chuchelná výhru navýšila

Ve druhé půli začaly o něco lépe Vávrovice. V 55. minutě Pchálek vyslal pěkný pas na Chryczyka, který ale z deseti metrů přestřelil domácí branku. Domácí pak nakopl zpátky pátý gól. Po hodině hry opět hostující obrana chybovala a Hradil svůj samostatný nájezd zkušeně proměnil – 5:1. Šestou brankou vsítil v 67. minutě po samostatném nájezdu svým pátým gólem v zápase Hradil – 6:1. V závěru ještě mohla Chuchelná skóre navýšit. Marek Barát ale nastřelil z dálky pouze břevno. Dvě gólovky spálil střídající Fojtík. 

 

Chuchelná hraje příští kolo v Litultovicích. Vávrovice budou hostit Těškovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Brzy jsme dali branku, ale soupeř pak srovnal. Naštěstí jsme dneska měli v týmu Hradila, který přidal dalších pět branek a rozhodl o našem vysokém vítězství.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Spadla na nás deka, nic se nám nedaří, nic nám nejde. Obrana nám vůbe nefunguje. Bohužel máme v týmu sedm vysokoškoláku, takže se přes týden nemůžeme ani scházet na tréninku. Snad už to příště nějak zlomíme.



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Rybenský [-] , J. Barát [-] , D. Stefek [-] , M. Komárek [-] - M. Rybenský [-] , J. Gargoš [-] , D. Honěk [-] - J. Hradil [-] , M. Barát [-] - J. Halfar [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - D. Klein [-] , O. Halátek [-] , O. Levák [-] , J. Schneider [-] - J. Pchálek [-] , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] , M. Schoppik [-] - J. Lichovník [-] , J. Chryczyk [-]

Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra hostů

Bez problému Vávrovice získají tři body.