Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice porazily Budišov


Branky


9
Litultovice doma porazily Budišov o dvě branky.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

V posledním zápase podzimu přivítaly Litultovice na svém domovské hřišti rezervní družstvo Budišova. Do vedení se dostala hostující družina, když po osmi minutách utekl po straně Chung a nahrávkou pod sebe našel Veselku, který pokořil brankáře Böhma – 0:1. Další hostující šance zahodil Kuric, který dvakrát nevyzrál na brankáře Böhma. Pět minut před koncem poločasu domácí zahodili penaltu Radkem, když mu brankář Krása jeho úmysl vystihl. Penalta byla nařízena za faul na Tesaříka. V samém závěru poločasu vybojoval u lajny míč Doležel, který jej nahrál Džemlovi, jehož špatně trefil míč, ale ten se dostal před prázdnou branku k Adamčíkovi, jenž zavěsil – 1:1.

Litultovice rozhodly

I úvod druhého poločasu vyšel lépe hostům, jenž pláchl domácí defenzívě a přehodil padajícího gólmana Böhma – 1:2. Litultovice vyrovnaly po rohu Adamčíka, který hlavičkoval Radek do obránce a Tesařík ho pohotově vrátil do brány – 2:2. V 72. minutě se po nahrávce Lebedy uvolnil Bartoš, který vysokým balonem našel Radka, který si zpracoval balon na prsou a z první zakončil nechytatelně do brány – 3:2. Za deset minut zahrával přímý kop Adamčík, míč se různě poodrážel až k Lebedovi, jenž ho přiťukl Tesaříkovi, který nedal Krásovi vůbec žádnou šanci – 4:2. V závěru sice měl Budišov tlak, ale ten skončil před vápnem domácích. Litultovice si výhrou zajistily podzimní druhé místo. Budišov přezimuje na místě třináctém.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): S posíleným soupeřem jsme odehráli líbivé utkání, jehož výhrou jsme si vylepšili dojem z posledních čtyř kol. Přesně taková vítězství náš tým potřebuje. Kaňkou na utkání bohužel byly rasistické a xenofobní urážky části našich diváků směrem k některým hostujícím hráčům. Zato se soupeři já, všichni hráči i ostatní slušní diváci dodatečně omlouváme.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Tomáš Prestch (brankář): V prvním poločase jsme se dostali do vedení a troufám si říct, že jsme byli lepším týmem. V závěru poločasu jsme přežili penaltu, ale dostali jsme gól do šatny. Na začátku druhé plůle jsme dali opět branku. Pak soupeř vyrovnal a otočil dvěma góly zápas.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - D. Lebeda [-] (87. M. Varyš [-] ) , O. Adamčík [-] (85. M. Hopp [-] ) , J. Tengler [-] , T. Steuer [-] (55. T. Bartoš [-] ) , A. Džemla [-] (62. Š. Šťavík [-] ) , J. Tesařík [-] , T. Veselý [-] , J. Radek [-] , O. Doležel [-] , P. Fiala [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
A. Krása [-] - J. Kuric [-] (83. F. Kopal [-] ) , S. Haluška [-] (62. K. Hrabina [-] ) , A. Levák [-] , Č. Veselka [-] , D. Anděl [-] , D. Chung [-] , J. Němeček [-] , M. Sivák [-] , J. Lasák [-] , L. Marek [-]

ŽK: 76. J. Radek - 78. A. Levák .
Hráči zápasu: J. Tesařík - A. Krása .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - BINAR Patrik, ULRICH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: výhra domácích

Litultovice mají ambice poprat se o postup. Tým dobře doplnili a myslím si, ze DUEL ovládnou. (Je mi líto, ze jsme nemohli změřit s Litultovicemi síly na hřišti a zapas byl konzumován.)