1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina jednou vystřelila na branku a vyhrála


Branky


12

Štítina vyhrála o jednu branku nad Stěbořicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sakmar rozhodl zápas

Štítina doma hostila na svém trávníku mužstvo ze Stěbořic. Domácí vsadili na zcela defenzivní taktiku 4-1-4-1, se kterou si nebyly Stěbořice schopné poradit po celý zápas. Štítina za celý zápas jednou vystřelila na branku a z toho vytěžila plný bodový zisk. Úspěšným střelcem byl Sakmar, který po samostatné akci dokázal nadvakrát propálit hostujícího brankáře Loserta a otevřít skóre zápasu - 1:0. Stěbořice si za první poločas vypracovaly dost příležitostí. Jen namátkou Burda střílel vedle. Kramný hlavičkoval taky těsně vedle a Šmalec nastřelil břevno domácí branky. Ve 39. minutě přišel smutný okamžik zápasu, kdy se hlavami srazili Harasim  a mladík v dresu Stěbořic Konečný. Harasim dostal červenou kartu a pro Konečného přijela rychlá záchraná služba. Celá redakce fotbalunas přeje Viktorovi brzké uzdravení a ať se dá brzy do kupy!!!

Gól už nepadl

Ve druhém poločase už šel fotbal zcela stranou pod dojmem zranění Viktora. Štítina se stáhla ještě víc a Stěbořice se snažily jejich branku dobývat. Jejich snaha ale byla i po celý druhý poločas marná. Další hostující šance měl Veřmířovský, který ale hlavičkoval vedle branky. Další dorážka taky mířila mimo tři tyče. Střela Kramného taky nenašla svůj správný cíl. Dále hosté nastřelil nějaké tyčky a břevna. Poslední velkou šanci zahodil Martin Dietrich, jehož střela zamířila vedle tyčky. Štítina tak ubránila nejtěsnější výhru.

 

Štítina jede příští kolo do Jakartovic. Stěbořice budou hostit Vřesinu. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Těžký zápas, ale to teď není důležité. Hlavní je, aby byl ten jejich mlaďoch v pořádku. Nevypadal vůbec dobře jak ho odváželi. Fotbal pak šel v tu chvíli stranou a bylo jedno, kdo vyhraje. Musím sportovně přiznat, že soupeř byl lepší na balonu a my jsme se víceméně jen bránili. Z jedné střely na branku jsme rozhodli.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Typický zápas se STítinou, kdy my neumíme dát branku. Měli jsme snad devadesáti procentní držení míče. Dnes ale o fotbal nešlo, protože těsně před pauzou byl těžce zraněn náš hráč Viktor Konečný, pro kterého musela přijet sanitka. Kdyby faulujícího hráče vyhodil už po zákroku na Veřmířovského, tak k tomu nemuselo vůbec dojít. Doufám, že se z toho Viktor brzo dostane.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Sakmar [-] (80. J. Tkadleček [-] ) , M. Harasim [-] , M. Vitásek [-] , P. Stoklasa [-] , O. Kurka [-] , M. Lauček [-] , R. Grigarčík [-] , P. Kunczik [-] , J. Majewski [-] , J. Gattnar [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , D. Burda [-] (71. M. Dietrich [-] ) , M. Šeuer [-] , L. Veřmiřovský [-] , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] , J. Šindelář [-] , V. Konečný [-] (43. M. Paleta [-] )

ŽK: 68. M. Vitásek - 45. D. Burda , 56. T. Dietrich , 72. J. Šindelář , 87. M. Šeuer . ČK: 39. M. Harasim .
Hráči zápasu: M. Vitásek , P. Kunczik , J. Majewski , J. Gattnar .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:24
Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: remíza

Domácí začínají pomalu šplhat tabulkou směrem nahoru, a Stěbořicím určitě nedají nic zadarmo. Očekávám tady remízu.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 14:12

Tip: výhra hostů