Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas neměl vítěze


Branky


23. J. Šťastný , 35. M. Šupák , 62. T. Šupák , 79. T. Šupák - 8. D. Hertel , 15. M. Hopp , 20. D. Hertel , 46. D. Hertel (p.)
13

Jakartovice doma remizovaly se Žimrovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o dvě branky

Jakartovice v sobotu hostily mužstvo ze Žimrovic. V divokém utkání po osmi minutách pláchl domácí obraně David Hertel a obstřelil brankáře Štencka – 0:1. Za sedm minut stál na konci rychlé kombinace Hopp, který propálil Štencka – 0:2. Ve 20. minutě prodloužil pas Ondřeje Černého Hrbáč za sebe do vápna na Davida Hertela, který si už věděl rady – 0:3. Domácí snížili skóre za tři minuty, když rohový kop Poštulky zametl do sítě Šťastný – 1:3. Hned vzápětí mohl snížit Gračanin, ale nastřelil pouze žimrovické břevno. Ve 35. minutě se po vysunutí dostal do nájezdu Miroslav Šupák, který pokořil gólmana Kříže – 2:3. V závěru poločasu ale zbytečně fauloval Poštulka v pokutovém území Lakomého a penaltu zkušeně proměnil David Hertel – 2:4.

Jakartovice vyrovnaly

Ve druhém poločase Jakartovice zjednodušily hru a začaly Žimrovice, které se postupně vytratily z hřiště přehrávat. Miroslav Šupák ještě po rohu hlavou zamířil vedle. Gračanin po standardce opat nastřelil jen břevno žimrovické svatyně. Po hodině hry se podařilo po rohovém kopu Gračanina korigovat skóre hlavou Tomáši Šupákovi – 3:4. Konečnou podobu výsledku pak deset minut před koncem stanovil po centru Bartoše opět hlavou Tomáš Šupák – 4:4. V závěru ještě mohly Jakartovice strhnout výhru na svou stranu, ale ani Miroslav Šupák, ani Rustler správně neseřídili svá mířidla. Po skončení zápasu vybuchly na hřišti emoce. Miroslav Šupák byl vyloučen pro urážku rozhodčího. Už v 55. minutě byl vyloučen domácí vedoucí Janech. Na druhé straně byl vyloučen hostující hráč Jakub Hertel, který se nechal dle zápisu vyprovokovat jakartovickým předsedou Bartákem.

 

Jakartovice jedou příští kolo do Dolních Životic. Žimrovice budou hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Milan Hanslik (trenér): Podle mě to bylo až moc vyhrocené. Rozhodčí nic neotáčel, nikoho nepoškozoval, a že dal nám více žlutých karet, to určitě vývoj zápasu neovlivnilo. Začátek nám opět utekl, pak snížíme, a když říkám hráčům ať poločas v klidu dohrají, tak uděláme zbytečně penaltu. Ve druhé půli už to bylo lepší, myslím, že fotbal se konečně z naší strany musel líbit. Vyrovnali jsme a dál tlačili, ale brankář Kříž chytal výborně. Po konci zápasu jsme dostali po zbytečném excesu červenou kartu. To je pro mě nepochopitelné, místo abychom byli rádi za remízu 4:4.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (hrající trenér): Začali jsme dobře a do dvacáté minuty jsme vedli o tři branky. Pak ale domácí snížili dvěma góly, a my jsme ke konci poločasu dali na 4:2 z penalty. Ve druhém poločase jsme přestali hrát, nepodrželi jsme balon, domácí hru zjednodušili a vyrovnali ze dvou standardek, které jsme nepohlídali. Remízu tedy považují za spravedlivou. Co se pak stalo po skončení zápasu považují za zbytečné.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Štencek [-] - L. Bartoš [-] , P. Horvát [-] , M. Poštulka [-] , J. Šťastný [-] , M. Gračanin [-] , M. Šupák [-] , K. Török [-] , R. Rustler [-] , T. Šupák [-] , P. Anděl [-]

TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - M. Hopp [-] , D. Lakomý [-] , D. Hertel [-] , J. Ondřej [-] , R. Hrbáč [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-] , O. Kolář [-]

ŽK: 13. P. Anděl , 38. T. Šupák , 70. M. Gračanin , 77. M. Poštulka - 30. R. Hrbáč . ČK: 90. M. Šupák - 90. J. Hertel .
Hráči zápasu: M. Poštulka , K. Török - D. Hertel .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady očekávám, že padne více branek . Na konci utkání se budou radovat hosté.