2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice doma porazily Stěbořice


Branky


12

Žimrovice vyhrály o dvě branky nad Stěbořicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o jednu branku

Žimrovice přivítaly na svém hřišti mužstvo ze Stěbořic. Ve vyrovnaném a bojovném zápasu tahaly Žimrovice za delší stranu provazu. Hosté nebyli schopni se dostat ke své hře, a nevypracovali si za celý zápas jedinou vážnější šanci. Dostávali se pouze k rohovým kopům a standardním situací, ze kterých si vypracovali různé skrumáže, ze kterých nebyli schopni dopravit balon do sítě.  V 10. minutě si David Hertel udělal čtyři hráče, ale střela lízla pouze tyčku. Po půlhodině hry přímý kop Ondřeje Černého se dostal až k bratrovi Jakubovi, který akrobaticky asi z osmi metrů zavěsil – 1:0. V závěru prvního poločasu zatočil Ondřej Černý svůj rohový kop tak, že skončil na břevně hostující branky.

Žimrovice skóre navýšily

Ve druhé půli byli hosté více na balonu, ale bez nějakého výraznějšího efektu. Naopak po hodině hry poslal Jakub Černý míč za obranu, kde ho brankář Losert promáchl, a kanonýr David Hertel pohodlně posunul balon do odkryté brány – 2:0. V poslední půlhodině už domácí výhru zkušeně udrželi, kdy dokázali hru kouskovat a Stěbořice prakticky nepustili do žádnějšího výrazného tlaku a šancí.

 

Žimrovice jedou příští kolo do Jakartovic. Stěbořice budou hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Zápas to byl bojovný a vyrovnaný. My jsme sle měli šancí o něco více a dobrou hrou jsme hosty skoro k ničemu nepustili. Tři body jsou pro nás cenné, vybojovali jsme je. Oproti minulému týdnu šel náš výkon rapidně nahoru.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Dneska jsme moc šancí neměli, spíše jen náznaky. Nemohli jsme se dostat do naší hry. Podle mě to byl remízový zápas, který by skončil asi bez branek, nebýt prvního gólu na hraně ofsajdu a druhého, kdy udělal chybu náš brankář. Mrzí mě, že soupeř za stavu 2:0 nám zbytečně likvidačním faulem zránil našeho hráče.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - O. Černý [-] , A. Biel [-] , M. Hopp [-] , D. Hertel [-] , M. Strouhal [-] , J. Ondřej [-] , R. Hrbáč [-] , P. Novák [-] , J. Černý [-] (85. O. Kolář [-] ) , J. Hertel [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , L. Veřmiřovský [-] , M. Dietrich [-] (57. O. Haas [-] ) , T. Koval [-] (72. M. Šimon [-] ) , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] , J. Šindelář [-] , V. Konečný [-] (88. M. Paleta [-] )

ŽK: 46. P. Novák , 81. J. Hertel , 87. J. Černý - 30. V. Konečný , 81. J. Šindelář .
Hráči zápasu: O. Černý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - JAKUBEC Josef, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra hostů

Stěbořice potvrdí roli favorita a odvezou si všechny tři body.