Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vyhrály po třech kolech


Branky


9. T. Šupák , 27. T. Šupák , 50. J. Kuric (vl.) , 61. M. Šupák - 5. S. Haluška , 27. S. Haluška , 48. K. Hrabina
12

Jakartovice doma vyhrály o jednu branku nad Budišovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Jakartovice se v sobotu staly hostiteli mužstva z Budišova. Domácí měli co napravovat, protože poslední tři zápasy byly vysoko poraženi. Na trávníku se hrála vyrovnaná partie na obě strany. Už po pěti minutách utekl domácí obraně rychlonohý Haluška a nadvakrát pokořil brankáře Štencka – 0:1. Za čtyři minuty vyslal Török do brejku Tomáše Šupáka, který byl u míče dřív než brankář Prestch, kterému udělal kličku a z dvaceti pěti metrů ho uklidil do kasy – 1:1. Ve 27. minutě zahrával Poštulka přímý kop z půlky hřiště, který nůžkami krásně poslal do brány Tomáš Šupák – 2:1. Hned z rozehrávky se ale hostům podařilo vyrovnat, když na konci rychlé akce nemilosrdně trestal domácí zaváhání Haluška – 2:2. Ve zbytku poločasu pak zahodili šance obě družiny.

Jakartovice daly o jednu branku navíc

Zkraje druhé půle šli hosté opět do vedení, když se po lajně uvolnil Kuric, který gólově namazal Hrabinovi – 2:3. Odpověď domácích byla taky rychlá, když si po standardce Hlaváče srazil míč do vlastní brány hlavou Kuric – 3:3. Rozhodnutí přišlo po hodině hry, když centr Töröka poslal za záda Prestche Miroslav Šupák – 4:3. Hned vzápětí byl po druhé červené kartě vyloučen hostující David Sivák. Jakartovice pak mohl definitivně uklidnit Tomáš Šupák, který ale svůj brejk nezakončil. Nepřesně stříleli i Rustler a po něm Gračanin. V poslední dvacetiminutovce si hosté vypracovali tlak, ale bez brankového efektu. Budišov se pak v poslední minutě hodně zlobil, že rozhodčí v jejich prospěch neodpískal penaltu. Souboj bratří Andělů tak vyzněl lépe pro toho v domácím drese.

 

Jakartovice budou v příštím kole hostit Žimrovice. Budišov změří síly s Dolním Benešovem. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (obránce): Byl to vyrovnaný zápas, který jsme utlačili do vítězného konce. Za výhrou jsme šli více. Byl to ale těžký soupeř, který byl hodně fotbalový. Body jsme už ale potřebovali jako sůl a děkuji celému mančaftu.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Tomáš Prestsch (brankář): Dneska jsme bojovali, co to šlo, ale nevyšlo nám to bohužel. Zápas to byl vyrovnaný. Ke konci, když jsme prohrávali jsme měli tlak. Ke konci mohl rozhodčí pro nás písknout penaltu, ale na to se nechci vymlouvat. Odbojovali jsme to.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Štencek [-] , P. Horvát [-] , J. Šťastný [-] , M. Poštulka [-] , J. Schreiber [-] , M. Gračanin [-] , M. Šupák [-] , K. Török [-] , R. Rustler [-] , T. Šupák [-] , P. Anděl [-] (78. P. Němec [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
T. Pretsch [-] - J. Kuric [-] , E. Levák [-] , S. Haluška [-] , D. Anděl [-] , K. Hrabina [-] , M. Sivák [-] , L. Marek [-] , M. Týn [-] , D. Sivák [-] , D. Chung [-]

ŽK: 44. P. Horvát - 41. D. Chung , 49. D. Sivák , 61. J. Kuric , 70. M. Týn . ČK: 64. D. Sivák .
Hráči zápasu: T. Šupák , P. Horvát .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - BUKOVSKÝ Josef, MATYÁŠ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra domácích

Jakartovice si budou chtit spravit chuť jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích