Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová opět tenisově, ale tentokrát za tři body


Branky


10

Březová vyhrála o čtyři branky v Jakartovicích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o dvě branky

Jakartovice doma přivítaly mužstvo z Březové. Domácím se zápas vůbec nepovedl a Březová je s přehledem porazila. Už v osmé minutě rozehrál akci kapitán Šustek na Tomáše Křenka, který narýsoval kolmici pro Řehulku, jenž se štěstím překonal Štencka – 0:1. Za osm minut prostrčil nahrávku Jakuba Šuhajíka Řehulka na Martina Šuhajíka, který dokázal uklidit balon k tyči – 0:2. Ve dvacáté minutě využil statické obrany domácích Řehulka a umístil míč do protipohybu brankáře Štencka – 0:3. Deset minut před koncem poločasu přesná nahrávka Šustka našla Řehulku, jehož střelu vyrazil Štencek k tyči, kde balon dorazil do prázdné brány Jakub Šuhajík – 0:4. Pátou branku pak ještě mohl přidat Jakub Šuhajík, ale neuspěl. Ve 40. minutě se autové vhazování dostalo až k Hlaváčovi, který se protlačil přes obránce a snížil na 1:4. Za tři minuty zahrála hostující defenziva rukou v pokutovém území a Tomáš Šupák se z penalty nemýlil – 2:4.

Březová výhru navýšila

Ve druhém poločase Březová stáhla rozestavění na 4-5-1. I přesto nadále byla lepším týmem. Do dvou samostatných nájezdů se dostal Tomáš Křenek. Teprve třetí se mu povedl proměnit. V 68. minutě hosté opět skórovali, když samostatný únik zkušeně zakončil Tomáš Křenek – 2:5. Poslední slovo měla opět Březová, když centr Kříže zaplul s pomocí větru až na zadní tyč a zapadl do brány – 2:6. Pak už se zápas víceméně dohrával a Březová si zkušeně pohlídala zasloužené tři body. 

 

Březová bude hrát příští kolo s Žimrovicemi. Jakartovice jedou na půdu Stěbořic.   



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Milan Hanslik (trenér): Byl to zkrat. Neokážu si to vysvětlit. Na hřišti pobíhalo 11 lidí, kteří se evidentně nikdy neviděli, a mysleli si, že hrají výborně. Vůbec nic nám nešlo, a takhle pokračovat dál nejde.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): Lehce jsme proměnili rozestavění a hned se nám to vyplatilo. Klidně to mohlo skončit i 10:4. Výborně jsme ale čistili jejich nákopy, a oni nebyli moc schopní dát nám branku.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Štencek [-] - P. Kuzník [-] , M. Gračanin [-] , M. Šupák [-] , J. Hlaváč [-] , M. Poštulka [-] , R. Rustler [-] , T. Šupák [-] , R. Schreiber [-] (60. K. Török [-] ) , L. Bartoš [-] (6. M. Došla [-] ) , P. Horvát [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Faika [-] , M. Murín [-] (60. T. Pecka [-] ) , J. Šuhajík [-] (81. M. Suffner [-] ) , T. Křenek [-] (85. F. Stošek [-] ) , D. Řehulka [-] , J. Kříž [-] , P. Křenek [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Kostera [-]

ŽK: 60. J. Hlaváč , 81. M. Gračanin .
Hráči zápasu: D. Řehulka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: RUČKA Jakub - BALCAR Karel (N), LYČKA Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2022 13:18
Prej na welness chytat ryby,se poseru :-D a s tou herní pohodou se poseru ještě jednou :-D

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Pelc
Tip experta: výhra domácích

Jakartovice jsou ve velmi dobré herní pohodě. Naopak Březová se po plodných sezónách zatím hledá a bez Cihláře a Budy to budou mít těžké. Pokud se na zápas Jakartovice sejdou všichni a příjde i srdcař Hugo (Marek Poštulka), který zrovna nepojede na své welnes chytat ryby, měli by utkání na svém hřišti zvládnout. Tip 1.

Tip: výhra domácích