2:1
(1:1)
31. D. Illík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina rozhodla až v závěru


Branky


44. R. Grigarčík , 88. J. Majewski - 31. D. Illík (p.)
14

Štítina vyhrála o jednu branku nad Těškovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Štítina přivítala na svém hřišti mužstvo z Těškovic. V první části se hrála zcela vyrovnaná bitva. Už ve 4. minutě vyrazil domácí brankář Martin Vitásek pokus Solnického na rohový kop. Ve 20. minutě vykryl brankář Krčmář pokus Trušinovi. Po půlhodině hry fauloval domácí Kunczik pronikajícího Reka. Míč si na puntík penalty postavil Illík, který nedal brankáři Martinu Vitáskovi šanci – 0:1. Za minutu později přímý kop Tkadlečka vyrazil na na břevno Krčmář a následný závar odkopla hostující obrana do bezpečí. Ve 35. minutě rozjel hostující akci Rek, který vysunul Illíka, který míč posunul kolem vybíhajícího Martina Vitáska na Matěje Krayzela, který ale nedopravil balon do prázdné branky. Za dvě minuty skončila střela Marka Vitáska zpoza šestnáctky jen na tyčce hostující branky. Štítina vyrovnala až v samotném závěru poločasu, když přímý kop zakroutil zkušený Grigarčík a brankář Krčmář se k míči nedokázal dostat – 1:1.

Štítina rozhodla v závěru

Druhý poločas už byl v režii Štítiny. Těškovice vyklidily střed hřiště. Domácí si vypracovali poměrně dost tutových šancí. Nejdříve Marek Vitásek ztroskotal na Krčmářovi. Stoklasa v nadějné palebné pozici pálil nad bránu. Lauček si taky vylámal zuby na brankáři. Nedokázal se prosadit ani Grigarčík. Těškovice zahrozily střelami Strojila a Jana Šenka. Čtvrthodinu před koncem hlavičkoval hostující vavrečka jen těsně kolem tyčky domácí svatyně. Snaha domácích pak byla odměněna dvě minuty před koncem, když si na rohový kop Grigračíka naběhl dlouhán Majewski a hlavou rozradostnil domácí fotbalisty i fanoušky – 2:1.

 

Štítina jede příští kolo do Dolního Benešova. Těškovice budou hostit Vřesinu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: I když soupeř momentálně obsazuje v tabulce poslední místo, utkání nebylo jednoduché. Naše mužstva mělo za povinnost potvrdit vítězství z minulého kola, kdy na hřišti v Chuchelné zvítězilo v poměru 4:0. Soupeř toužil po prvním vítězství v novém soutěžním ročníku. Také se ujal vedení ve 31. minuté. Našemu mužstvu se podařilo do konce prvního poločasu srovnat na 1:1 brankou Radana Grigarčíka ve 44. minutě. O vítězství našeho mužstva se rozhodlo až 2 minuty před koncem utkání. Šťastným střelcem byl Jiří Majewski v 88. minutě.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): První poločas jsem sehráli celkem dobře a ujali se vedení z penalty na 0:1. Zbytečně jsme pak v závěru poločasu inkasovali z trestňáku na 1:1. Druhý poločas jsme nepochopitelně vyklidili střed hřiště a umožnili tak domácím trvalou herní převahu a tím i vytváření gólových šancí. Domácím se pak v závěru utkání podařilo jednu ze svých několika brankových šancí proměnit ve vítězství, My jsme tak na první, pro nás důležitý bod, zatím nedosáhli.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - L. Bartusek [-] , J. Tkadleček [-] , M. Vitásek [-] , M. Lauček [-] , R. Grigarčík [-] , V. Trušina [-] , P. Kunczik [-] , T. Halška [-] , J. Majewski [-] , J. Gattnar [-]

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - D. Krayzel [-] , T. Rek [-] , D. Illík [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , M. Krayzel [-] , V. Binar [-] , J. Solnický [-] , O. Strojil [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 90. O. Strojil .
Hráči zápasu: R. Grigarčík , J. Majewski .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - TOMÁŠKO Vojtěch (N), BROŽ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šupák
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že domácí si doma poradí a bude tu padat dost gólů v tomto zápasu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích