J. Zima 58. (p.)
O. Gelnar 60.
F. Kotala 76.
3:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


58. J. Zima (p.) , 60. O. Gelnar , 76. F. Kotala - 25. K. Hrabina , 29. L. Čonka , 81. D. Anděl
12

Budišov remizoval v Budišovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o dvě branky

Budišovice na svém trávníku přivítaly rezervní tým z Budišova. V prvním poločase byli více aktivnější a na míči hosté. Přesto se do dvou prvních šancí dostala domácí družina. Nejdříve ztroskotal na brankáři Prestchovi Zima ml.. Po něm se úplně stejně vedlo i Filipovi Kotalovi. Budišov se ujal vedení ve 25. minutě, když Anděl poslal po pravé straně Hrabinu, který obehrál brankáře Hrtoně a zavěsil – 0:1. Za čtyři minuty už vedli hosté o dvě branky, když křižný pas Davida Siváka prodloužil Haluška na Čonku, který umístil nechytatelně míč do kasy – 0:2. Ve zbytku prvního poločasu se už nic podstatného nestalo. 

Budišovice otočily, Budišov vyrovnal

Budišovice po přestávce zabraly. Nejdříve ale přežily klinickou smrt v podobě šance Metelky, který přeloboval brankáře domácích i s brankou. Nejdříve v 58. minutě byl faulován ve vápně Filip Kotala a Zima mladší dal z penalty premiérovou branku Budišovic v okresním přeboru – 1:2. Za dvě minuty později se po centru z boku a zmatku v hostujícím pokutovém území gólově prosadil Gelnar – 2:2. Patnáct minut před koncem utekl po levé straně Filip Kotala a střelou zpoza šestnáctky završil obrat ve skóre – 3:2. Budišov se ale dokázal ještě vzchopit a v 81. minutě proběhl po pravé straně David Sivák, který nabídl míč Andělovi, který jej poslal do protipohybu brankáře Hrtoně – 3:3. Ve zbytku zápasu se hrálo nahoru dolu, ale bez vážnější šance a zápas dospěl k remízovému konci.

 

Budišovice budou příští kolo hostit Březovou. Budišov přivítá Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Za bezbrankového stavu jsme měli dvě gólovky, ale bohužel jsme je nedali a do poločasu jsme inkasovali dva góly. Klobou dolů ale před výkonem kluků ve druhé půli, kdy jsme dokázali vývoj zápasu otočit. Bohužel pak soupeř prostřídal a nám došly síly a Budišov vyrovnal. Z mé strany je remíza spravedlivá.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Tomáš Prestsch (brankář): V prvním poločase jsme byli lepší a zaslouženě jsme se ujali dvoubrankového vedení. Na začátku druhé půle jsme mohli dát třetí branku, tady se lámal chleby, protože kdybychom dali třetí gól, domácí by se už asi nevzchopili. Domácí pak přidali a otočili. Naštěstí jsme dokázali ještě srovnat. Podle průběhu jsme dva body ztratili.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
J. Hrtoň [-] - A. Vilam [-] , R. Kubánek [-] - J. Kotala [-] , M. Lampart [-] , O. Gelnar [-] , D. Lupinski [-] - F. Kotala [-] , D. Plohák [-] , T. Znášik [-] , J. Zima [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
T. Pretsch [-] - D. Anděl [-] , S. Haluška [-] , K. Hrabina [-] , J. Lasák [-] , L. Čonka [-] , D. Chung [-] , J. Haferník [-] , P. Metelka [-] , E. Machala [-] , D. Sivák [-]

ŽK: 41. O. Gelnar , 74. T. Znášik , 85. R. Kubánek - 57. D. Chung , 81. E. Machala , 86. L. Čonka .
Hráči zápasu: J. Zima , R. Kubánek - D. Anděl .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - PRASEK Beno, BINAR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Dietrich
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru Budišova. V soubojí nováčků se mi zdá silnější mužstvo Budišova.

Tip: výhra hostů