Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice rozhodly ve druhé půli


Branky


12

Litultovice vyhrály o tři branky v Březové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Březová hostila v sobotu na svém trávníku mužstvo z Litultovic. Domácí laxně hrající hosty v úvodu zápasu zaskočila a ujala se dvoubrankového vedení. Vedení se ujal domácí tým po čtvrthodině, když přímý kop kapitána Šustka dopravil do brány Křenek – 1:0. Druhou branku přidala Březová ve 26. minutě po rohovém kopu Šustka a přesném zásahu Šuhajíka – 2:0. Teprve nyní se Litultovice vzpamatovaly. Litultovice dokázaly snížit po půlhodině hry, když Drápalův přímý kop si srazil do sítě domácí brankář Krejčí – 2:1. Hosté pak domácí přitlačili a začali domácím zatápět. Těsně před poločasem Tesařík vysunul po levé straně Šroma, který zatáhl do šestnáctky a našel před brankou Tesaříka, který už měl z metru lehkou práci – 2:2.

Litultovice rozhodly

Do druhého poločasu vtoupily aktivněji Litultovice a během druhé půle vstřelily domácí družině tři branky. Čtyři minuty po přestávce pak zahrával asi ze čtyřiceti metrů přímý kop Radek a míč k překvapení všech zaplul až do sítě – 2:3. V 55. minutě Hora vysunul dlouhým pasem Tesaříka, který se z boku probil do velkého vápna a svou akci gólově zakončil – 2:4. Brankovou tečku za zápasem udělal po nahrávce Radka na Tesaříka, který vyprášil nohy brankáři a odražený balon dopravil do sítě Šrom – 2:5. Litultovice si pak už taktickým výkonem v pohiodě tři body uhájily. 

 

Březová jede příští kolo do Budišovic. Litultovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Škoda vedli jsme 2:0. Dostáváme ale laciné branky a to se nám nevyplácí. Bohužel nám navíc chybí čtyři až pět hráčů základní sestavy a to je vidět.Soupeř nás vyloženě nepřehrál. Snad se už příště chytneme.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Těžko hodnotit utkání, ve kterém ani jeden z týmů nehrál v optimální sestavě. Březová zejména byla oslabena absencí brankáře, přesto nám trvalo delší dobu, než jsme toho dokázali využít. Jsme rádi, že utkání, ve kterém tradičně nevítězíme, máme úspěšně za sebou. Chtěl bych moc poděkovat těm z našich hráčů, kteří upřednostnili dnešní utkání před svým osobním, rozhodně asi příjemnějším programem.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
R. Krejčí [-] - J. Šuhajík [-] , R. Lichovník [-] , J. Lichovník [-] (22. M. Murín [-] ) , D. Kopytko [-] , T. Pecka [-] (34. F. Stošek [-] ) , M. Šustek [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - A. Džemla [-] , J. Tesařík [-] , P. Hora [-] , A. Vaculík [-] (73. M. Varyš [-] ) , J. Radek [-] , O. Adamčík [-] (78. M. Hopp [-] ) , J. Šrom [-] (78. D. Böhm [-] ) , M. Drápal [-] , O. Doležel [-] , Š. Šťavík [-]

ŽK: 14. D. Řehulka , 32. J. Kostera , 44. M. Šustek - 17. J. Radek .
Hráči zápasu: J. Kostera - J. Tesařík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - LYČKA Lumír (N), TENGLER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Dietrich
Tip experta: výhra hostů

Zde tipuji výhru hostů. Věřím, že Martin Drápal se prosadí a odvezou si všechny tři body.

Tip: výhra hostů