2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 16:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Budišova při své premiéře zvítězil


Branky


12

Budišovské béčko doma těsně porazilo Štítinu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov se ujal vedení na konci poločasu

Nováček z Budišova se stal hostitelem mužstva ze Štítiny. V úvodní čtvrthodině byla aktivnější Štítina, která se dostala asi do čtyř tutovek. Do všech se dostával Rohovský, ale ani v jednom případě nedokázal ohrozit brankáře Prestche. Hra se pak po dvaeti minutách začala postupně vyrovnávat a ke slovu se začala dostávat i domácí družina. Fotbal se hrál spíše od šestnáctky k šestnáctce. Budišov udeřil hned ze své první šance na konci prvního poločasu, když dlouhý pas Leváka našel Hrabinu, který nedal žádnou šanci brankáři Martinu Vitáskovi – 1:0. Do kabin se tak šlo za výhodnějšího stavu pro domácí družinu. 

Budišov vedení navýšil, Štítina už jen korigovala

V úvodu druhé půle mohl zaskočit hosty Metelka, který stál před prázdnou brankou. Jeho střela ale rozezvučela pouze břevno hostující branky. Přesto se domácí po deseti minutáchdruhé půle dočkali gólové radosti, když byl vyslán po levé straně přesným pasem Lesák, který gólově namazal před prázdnou branku Metelkovi, který už neměl problém dopravit míč do odkryté brány – 2:0. Štítina pak domácí přitlačila, ale snížila až dvě minuty před koncem, když rohový kop Grigarčíka propadl šťastně k Těžkému, který míč doklepl do sítě – 2:1. Když v samém závěru zahodil svou hlavičku hostující Marek Vitásek, tak zápas skončil výhrou domácí družiny.

 

Budišov jede příští kolo do Budišovic. Štítina bude hostit Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Tomáš Pretsch (brankář): Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Soupeř sice tlačil, ale do vážnejších šancí se nedostal, a my jsme své dvě proměnili.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Je to pěkné,když jsme asi vyhráli na tutové šance. Když máme asi více držení míče v zápase. Ale počítají se vstřelené góly a v této disciplíně vyhráli domácí. Měli jsme ve 12-té minutě vést 3:0 a nikdo by neřekl ani popel. Domácí hráli s nadšením a elánem nováčka soutěže, a když vstřelil šestnáctiletý Hrabina v závěru poločasu vedoucí branku zápasu ,ještě si zvýšili sebevědomí. Chvíli po pauze vyšel Budišovu útok po naší pravé straně a kvalitní pas na střed hřiště zakončil Metelka. Od této chvíle jsme honili výsledek, ale vše marné. Až v úplném závěru korigoval skóre po rohovém kopu Těžký. Na spravedlivější remízu už nevyšel našim čas. Vstup do soutěže nám teda výsledkově nevyšel a čeká nás Vřesina, s kterou to léta neumíme.....



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
T. Pretsch [-] - P. Metelka [-] (71. M. Sivák [-] ) , A. Levák [-] (90. J. Haferník [-] ) , K. Hrabina [-] , T. Hlaváček [-] (71. J. Konárek [-] ) , L. Čonka [-] , D. Anděl [-] , J. Lasák [-] , E. Machala [-] , D. Chung [-] , D. Sivák [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] , J. Rohovský [-] (55. M. Vitásek [-] ) , D. Prokeš [-] (62. T. Těžký [-] ) , J. Majewski [-] , O. Kurka [-] , P. Kunczik [-] , M. Harasim [-] , T. Halška [-] , R. Grigarčík [-] , V. Trušina [-]

ŽK: 74. M. Sivák , 89. D. Sivák - 60. M. Vitásek , 68. T. Halška , 74. V. Trušina .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - JAKUBEC Josef, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: remíza

Nováček soutěže odehrál dobré utkání se Slavkovem. Štítina zase posílil kanonýr Tkadleček. Tady bych řekl, že nováčkovský elán a domácí hřiště rozhodne o dělbě bodů.