Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová si nakonec poradila s Dobříčí


Branky


4

Trnová doma přivítala hosty z Dobříče. Oba týmy se před tímto zápasem nacházeli na opačných stranách tabulky. Zatímco domácí byli na 3. místě, Dobříč se nacházela na poslední příčce tabulky. Favorizováni tedy byli právě domácí. Ti svou roli nakonec zvládli a připisují si další tři body do tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení hostů po poločase

Začátek zápasu přinesl šok pro domácí. Ti v první čtvrthodině lacině ztráceli míče na polovině hřiště a hosté dokázali trestat. Již ve 4. minutě po akci Kříže Svoboda krásnou ranou zpoza vápna skóroval poprvé, za pět minut pak po další ztrátě míče ze strany domácích přišla kolmá přihrávka, Kříž předběhl domácího beka, obhodil si vyběhnuvšího brankáře a přesto, že byl faulován, dokázal míč dopravit do prázdné branky. Tyto dvě branky hostů však  nastartovaly útočné choutky domácích. Ti povedenými akcemi na jeden či dva doteky začali rozebírat dobříčskou obranu a v 19. minutě po faulu na Mazáka proměnil Fišer pokutový kop a snížil na 1:2. (V zápisu chybný střelec) Přes další šance domácích a třeba i  nastřelené břevno se do konce poločasu stav neměnil.

Otočka domácích

Od začátku 2. půle pokračoval stejný obraz - trvalý tlak Trnové a hluboká defenziva Dobříče. Domácí postupně pálili další šance, ať to byl Mazák,Weber,Pavel Chocholatý. Po hodině hry však vystihl Pavel Chocholatý špatnou malou domů a překonal brankáře Šimandla podruhé. Zhruba v sedmdesáté minutě měli po brejku dobčíčští jedinečkou šanci znovu strhnou vedení na svou stranu, avšak střelu Lukáše Kříže dokázal brankář domácích vyškrábkout na tyčku. Domácí pak pokračovali v tlaku a nakonec se dočkali třetího gólu, deset minut před koncem po krásné kombinační akci jej vstřelil Filip Weber. Do konce utkání pak trnovští měli vývoj hry pod kontrolou, žádnou další příležitost však nedokázali proměnit a tak nakonec zvítězili tím nejtěsnějším rozdílem 3:2.



Sestavy


TJ Sokol Trnová
J. Finklar [-] - P. Mazák [-] (90. J. Webr [-] ) , F. Webr [-] , P. Dolejš [-] , M. Fišer [-] , P. Chocholatý [-] , Z. Hojer [-] , J. Kříž [-] (80. P. Pešek [-] ) , M. Hauzner [-] , P. Kříž [-] , M. Chocholatý [-]

TJ Sokol Dobříč
L. Šimandl [-] - M. Šiška [-] (62. T. Beránek [-] ) - L. Kříž [-] , Š. Levora [-] (80. T. Běhounek [-] ) , D. Liška [-] , D. Vojta [-] , D. Soukup [-] , L. Baloun [-] , J. Zavřel [-] , J. Kusák [-] , J. Kroft [-]

ŽK: 39. P. Kříž - 44. J. Kroft , 56. J. Kusák , 58. J. Zavřel , 70. D. Vojta , 93. T. Běhounek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - ŠMÍDL Milan (N), LEVORA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 01:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:47

Tip: výhra domácích