3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříč doma opět vítězí


Branky


7

Dobříč doma přivítala Nýřany. Poslední domácí zápas Dobříč vyhrála, a tak chtěli na tento výsledek navázat i v tomto zápase. Kvůli postavení v tabulce ale více tipérů věřilo právě hostům z Nýřan. Z tohoto zápasu nakonec vyšla lépe opravdu domácí Dobříč a bere tak výhru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemohoucnost v zakončení hostů

V prvním poločase měli míč převážně na nohách hráči hostů. Domácí chtěli hrát na zajištěnou obranu a popřípadě hrozit z protiútoků. První fáze (obrana) se jim dařila, ale nedokázali si vytvořit žádnou větší šanci. Naopak to hosté z Nýřan jich měli mnoho, ale nepodařilo se jim skórovat. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:0.

Domácí kanonáda

Druhý poločas začal úplně stejně jako skončil ten první. V 65. minutě se ale podařilo domácím prosadit. První branku zápasu dokázal vsítit Lukáš Baloun. Po této brance už začali hosté dělat chyby a hra se více vyrovnala. V 87. minutě přidal svojí druhou branku v zápase Lukáš Baloun. Do konce zápasu se podařilo ještě přidat branku Lukáši Křížovi. Zápas tak končí za stavu 3:0 a domácí Dobříč opět doma vyhrává.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříč
Jiří Kusák: Dnešní utkání se vzhledem k počasí se hrálo v kontaktním stylu. V šatně jsme si naordinovali poslední možnou taktiku, která nám může přinést 3 body - naštěstí zabrala. V první půli byl soupeř hodně nepříjemný, snažil se najít skulinku ke skórování, ale naštěstí jsme to zvládli. V druhé půli jsme pokračovali dle ingrediencí a v 65 minutě se nám rozstřílel náš poklad a velký talent Lukáš Baloun. Za mě samozřejmě po obraně hráč utkání. (smích) Soupeř byl hodně nepříjemný a proto 3 body bereme všema deseti a do dalších utkání mají tipeři zamotané hlavy. (smích)

TJ Nýřany
Martin Niedermayer: Utkání výsledkově neodpovídá hře. V prvním poločas byla naše hra po všech stránkách kvalitní a soupeř si nevytvořil ani jednu šanci. Za to našich šancí přibývalo, ale bez gólu. Druhý poločas byl hodně špatný. V 65. min jsme dostali laciný gól na 1:0 a už se nám nedařilo nic.



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - L. Baloun [-] - D. Soukup [-] (80. J. Vokáč [-] ) , M. Šiška [-] , L. Kříž [-] , T. Beránek [-] (46. D. Vojta [-] ) , D. Liška [-] , J. Kusák [-] , J. Kroft [-] , M. Beránek [-] , F. Souček [-]

TJ Nýřany
M. Rosol [-] - M. Štěpánek [-] (83. R. Stauber [-] ) , J. Pospíšil [-] , J. Pospíšil [-] , M. Polan [-] , J. Šindler [-] , A. Aliyev [-] , J. Niedermayer [-] , L. Šlégl [-] , M. Routschka [-] , D. Routschka [-]

Hráči zápasu: L. Baloun .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: REIPRICH Václav - LEVORA Radek (N), ROUTSCHKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů