3:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová a Žihle se rozešly smířlivě


Branky


29. P. Mazák , 37. P. Chocholatý , 85. L. Kučera - 54. D. Kunt (p.) , 55. M. Morgenstern , 89. J. Hána
8

Trnová přivítala doma hostující Žihli. Před tímto zápasem měli oba týmy stejně bodů, tudíž se očekával velmi vyrovnaný zápas. A tak se i stalo a týmy se nakonec rozešli smířlivě za stavu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii domácích

Do prvního poločasu vstoupili lépe hráči Trnové. Žihle si vytvořila jen dvě tutovky. Jednu z nich zneškodnil brankář Jakub Kříž a druhá skončila na tyčce. Oproti tomu Trnová měla daleko více šancí a byli odměněni i brankou. O tu se postaral v 29. minutě Patrik Mazák. V 37. minutě se povedlo Trnové zvýšit své vedení. Prosadit se povedlo Pavlovi Chocholatému. Do konce prvního poločasu už další branka nepadla a do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí Trnovou.

Vyrovnání minutu před koncem

Druhá půle pokračovala prakticky ve stejném stylu. Trnová byla silná na balónu a Žihle se snažila hrát na protiútoky. Žihli se povedlo vyrovnat dvěma góly během dvou minut. Nejprve se v 54. minutě prosadil hostující Daniel Kurt. Už o minutu později na něj navázal hráč s číslem 9 Michal Morgenstern. Oba týmy si dokázali vytvářet šance, ale vázla koncovka. Až v 85. minutě po centru z pravé strany vyklouzl míč z rukou hostujícímu brankáři, ten se odrazil přímo domácímu Luďku Kučerovi na nohu a ten ho pohotově uklidil do sítě. Už to vypadalo, že Trnová si odnese tři body. Ale hosté se pokusili o rychlý nákop dopředu a po chvilce vybojovali rohový kop. Následný centr přelétl celé vápno a padl na nohu Janu Hánovi a ten nádherným volejem uklidil v 89. minutě míč k tyči. Zápas nám tedy skončil remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Žihle
Lukáš Rázek: O poločase jsme měli hlavy dole, bylo potřeba zvýšit hlas a probrat nás. Jinak slušný zápas, slušný rozhodčí, zápas na úrovni. Takhle by to mělo vypadat. Přál bych si, aby byl takový zápas každý.



Sestavy


TJ Sokol Trnová
J. Kříž [-] - P. Mazák [-] , P. Chocholatý [-] , F. Webr [-] , P. Dolejš [-] (82. R. Šiml [-] ) , M. Fišer [-] (13. L. Kučera [-] ) , V. Kodera [-] , P. Pešek [-] , J. Šoffr [-] , P. Kříž [-] , M. Chocholatý [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Tiesl [-] (62. P. Malý [-] ) , M. Morgenstern [-] (76. D. Churan [-] ) , V. Fink [-] , L. Rázek [-] , J. Hána [-] , O. Čapek [-] , M. Rambousek [-] (62. J. Šucha [-] ) , J. Skalník [-] , L. Meiner [-] , D. Kunt [-] (82. P. Churan [-] )

ŽK: 18. V. Kodera , 53. P. Kříž .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - VODIČKA Petr (N), MALÝ Peter (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Petr Dobrý
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích