4:1
(1:1)
30. M. Lakó
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle slaví první výhru v této sezóně


Branky


40. M. Morgenstern , 47. O. Čapek , 75. J. Čapek (p.) , 92. O. Čapek - 30. M. Lakó
12

Domácí Žihle tuto sobotu přivítala hosty z Heřmanovy Hutě. Žihle měla před tímto zápasem jednu remízu a jednu prohru. U hostů byla situace zcela opačná a po dvou předchozích výhrách si chtěli připsat tři body i teď. To se jim ale nepovedlo, a tak domácí slaví první tři body v této sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas a šance na obou stranách

Oba týmy vstoupili do zápasu velmi aktivně. Po pár minutách se na hřišti docela přitvrdilo a vyostřilo. Během prvních 45 minut byla hra vyrovnaná a velmi fyzicky náročná. Hrálo se nahoru a dolů. Oba týmy si tvořili šance, ale nedokázali je proměnit. Až v 30. minutě se dokázali prosadit hosté z Heřmanovy Hutě. Németh Benedikt našel svou přihrávkou ve vápně volného Martina Lakó, který si výborně prvním dotykem míč zpracoval a pak vstřelil branku. Domácí zvládli na gól zareagovat ještě do poločasové přestávky. V 40. minutě se po spoustě odrazů ve vápně dokázal prosadit Michal Morgenstern. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Brzký gól rozhodl o zbytku zápasu

Hned ze začátku druhého poločasu se povedlo domácím zasadit klíčovou ránu hostům, když ve 47. minutě nacentroval Ondřej Čapek a míč šťastně zapadl do branky. Tato branka hosty hodně dostala. Další těžká rána přišla v 75. minutě, kdy byla proti hostům nařízena penalta. Tento pokutový kop proměnil Jan Čapek. Po této brance hosté prostřídali a spíše už dohrávali. Po chybě v obraně se podařilo domácím v 92. minutě ještě vstřelit branku. Ondřej Čapek se tak stal dvougólovým střelcem. Zápas nám tak skončil za stavu 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Lukáš Rázek: Dnes bych chtěl kluky pochválit. Kluci předvedli skvělé nasazení, bojovali a předváděli hezký fotbal. Ke konci už kluky chytali křeče, ale chtěli hrát dál a vyždímat se na maximum. I kluci, co přišli ze střídačky, tak zahráli výborně. Tento zápas se nám velmi povedl.

TJ Heřmanova Huť
Németh Benedikt: Zápas se nám moc nepovedl. Brzký gól v druhé půli nás dostal a nedokázali jsme se z toho už vyhrabat. Nepomohla tomu ani penalta proti nám, která podle našeho názoru nařízená být neměla. Chyběli nám také někteří důležití hráči. Toto vše se podepsalo na našem výkonu. Jsme rádi, že tento zápas už je za námi a jedeme dál.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - D. Kunt [-] (71. P. Malý [-] ) , V. Fink [-] (46. J. Šucha [-] ) , M. Morgenstern [-] , O. Čapek [-] , L. Rázek [-] , J. Hána [-] , M. Rambousek [-] , J. Čapek [-] (79. D. Churan [-] ) , L. Meiner [-] , J. Skalník [-]

TJ Heřmanova Huť
P. Prekop [-] - M. Šůla [-] (79. J. Lakó [-] ) , M. Ulč [-] , M. Poslední [-] (53. T. Karela [-] ) , V. Mencl [-] , V. Lakó [-] , M. Lakó [-] , M. Veselovský [-] , P. Holeš [-] , J. Bešta [-] (74. M. Muzikář [-] ) , B. Németh [-] (79. M. Urbanczyk [-] )

ŽK: 27. O. Čapek , 33. J. Hána , 45. L. Rázek , 69. J. Skalník , 81. M. Rambousek - 42. P. Prekop , 45. M. Lakó , 73. V. Lakó . ČK: 74. V. Lakó .
Hráči zápasu: O. Čapek .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - TRYLČ Petr (N), VÁGNER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Josef Šrajber
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů