Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opět vítězí tým hrající doma


Branky


16. J. Vacín , 19. M. Krejčí , 26. V. Komárek , 42. F. Košan , 63. V. Komárek - 20. P. Šteffel , 73. L. Šlégl (p.)
8

Křelovice v rámci prvního kola přivítali na svém hřišti Nýřany. V loňské sezoně vždy střetnutí mezi těmito dvěma soupeři vyhrál tým, který hrál zrovna doma. Ani tentokrát tomu nebylo jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5 gólů v prvním poločase

Do zápasu daleko lépe vstoupili domácí. Křelovice byli aktivnější směrem dopředu a byli odměněni už v 16. minutě. Kdy se z poza vápna ke střele po zemi odhodlal Jan Vacín a míč zapadl přesně k tyči. Branka vlila domácím ještě větší chuť hrát a hned po třech minutách skórovali znovu. Tentokrát se do sítě hostů trefil Matěj Krejčí. Posila z Vejprnic Patrik Šteffel dokázal za hosty snížit hned z první střely na bránu. Domácí si však s inkasovanou brankou nedělali hlavu a opět převzali iniciativu a začali ovládat hru. V 26 minutě se dokázal z rohu na zadní tyči prosadit Vladimír Komárek. Tento gól Nýřany probral, hru nejprve vyrovnali a pak byli i lepším týmem. Bohužel pro ně ale na konci poločasu po hezké kombinaci skóroval z voleje František Košan. Do kabin se šlo tedy za stavu 4:1.

Tvrdší fotbal a gól na obou stranách

Druhý poločas byl vcelku vyrovnaný. Oba týmy přitvrdili a začal se hrát hodně kontaktní a tvrdý fotbal. V 63. minutě našel dlouhý balón Komárka a ten přidal svůj druhý gól v utkání. Poté převzali otěže a kontrolu nad míčem Nýřany, do konce zápasu už byli lepším týmem. Díky tomu byli odměněni penaltou v 79. minutě, kterou s přehledem proměnil kapitán Libor Šlégl. Po tomto gólu už se nic důležitého nestalo a tak zápas končí za stavu 5:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Jan Vacín: První poločas nám sedl, hráli jsme aktivně. Druhá půlka mohla být výrazně lepší, nicméně jsme rádi za 3 body.

TJ Nýřany
Martin Niedermayer: Do utkání jsme nastoupili v kombinované sestavě. Začátek utkání se nám nepovedl, ale po 2 inkasovaných gólech jsme dokázali snížit. Druhý poločas od nás přinesl již zlepšení, ale na body to nestačilo a domácí lze tak jen pogratulovat ke třem bodům.



Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
P. Dvořák [-] - V. Komárek [-] (67. M. Košan [-] ) , M. Bartoš [-] , F. Košan [-] (50. M. Simet [-] ) , J. Svítek [-] , J. Vacín [-] , M. Krejčí [-] (67. P. Masák [-] ) , J. Musil [-] (64. L. Lang [-] ) , Z. Tabaček [-] , P. Rabada [-] , M. Dvořák [-]

TJ Nýřany
M. Rosol [-] - M. Polan [-] , M. Prach [-] , J. Pospíšil [-] , J. Nejdl [-] (68. R. Stauber [-] ) , J. Šindler [-] , Z. Cink [-] , P. Šteffel [-] , L. Šlégl [-] , M. Routschka [-] , D. Routschka [-]

ŽK: 48. F. Košan - 34. J. Šindler , 48. Z. Cink , 82. M. Routschka .
Hráči zápasu: J. Vacín - M. Polan .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - HÁJEK Karel (N), ROUTSCHKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Dominik Hájek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích