Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště schytalo desítku


7

Zatímco Hradiště v prvním kole prohrálo  proti nováčkovi z Vochova, Starý Plzenec zdemoloval Union a podobným způsobem si vyšlápl i na hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka už od začátku

Hosté začali aktivně a nebojácně se pustili do favorita. Už v 7. minutě se prosadil Jiří Němeček, a dostal tak hosty do brzkého vedení. Domácí však dokázali rychle odpovědět a ve 14. minutě bylo vyrovnáno. Trefil se Pavel Brejcha.  O necelou minutu později vrátil hostům vedení Martin Furár a na rozdíl dvou branek zvyšoval v 21. minutě Ondřej Pytlík

Domácí se i po dvou rychle inkasovaných brankách nesložili a naopak přidal pod kotlem. Ve 27. minutě se trefil Jan Vyskočil, a o vyrovnání se postaral po půl hodině hry opět Pavel Brejcha. Do konce poločasu už diváci v Plzenci branku neviděli.

Druhý poločas v režii domácích

Hráči Plzence nechtěli před domácím publikem utrpět porážku a na jejich výkonu to bylo od začátku poločasu náležitě znát. V 55. minutě dokonal obrat Jan Vyskočil, navázla n něj  Vladimír Brejcha, a po hodině hry byl stav zápasu 6:3, když v 61. minutě dokonal hattrick Pavel Brejcha

Ten přidal o deset minut později i svůj čvrtý gól. Hosté se nezmohli v druhém poločase vůbec na nic. Nestíhali fyzicky ani po mentální stránce. Domácí naopak hýřili aktivitou, do konce zápasu se trefili ještě Pícka Ledvina.

Hradiště tak zapisuje druhou prohru a je stále bez bodu, naopak Starý Plzenec začal soutěž ve velkém stylu se skórem 16:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart: Náš také nepříliš povedený zápas. Začátek jsme měli slibný a produktivní, ale Plzenec byl aktivní a šel si za svým cílem zvítězit. Po několika letech se jim opět skládá tým, který by měl aspirovat na postup do vyšší soutěže. Ve druhém poločase jsme odpadli fyzicky i mentálně. Zbytečné a jednoduché chyby domácí trestali a utkání skončilo pro nás hodně nelichotivým výsledkem.



Sestavy


SK Starý Plzenec
M. Jelínek [-] - J. Vyskočil [-] (65. J. Sedlák [-] ) , P. Brejcha [-] (81. J. Švéda [-] ) , V. Seman [-] (74. D. Diviš [-] ) , J. Ledvina [-] , M. Pícka [-] , V. Drohobeckyj [-] (46. M. Košťál [-] ) , T. Pata [-] , T. Brejcha [-] , V. Brejcha [-] , R. Vávro [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Pikurovskyi [-] - J. Němeček st. [-] , M. Valeček [-] , J. Rucký [-] (46. M. Beránek [-] ) , O. Pytlík [-] - V. Pikhart [-] , J. Soukup [-] (77. X. Truong [-] ) , T. Beránek [-] , H. Vladimír [-] (65. M. Hausner [-] ) , M. Furár [-] - D. Oncea [-] -

ŽK: 21. M. Jelínek , 66. V. Brejcha - 23. M. Valeček , 44. J. Rucký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lhoták Luděk - TOMŠÍČEK Vojtěch, UNGR Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích