2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bakově se urodila remíza


Branky


0

S jasným cílem zastavit šňůru 2 proher jeli hráči Neratovic do Bakova, který na tom byl ještě hůře - ze 4 utkání totiž dokázal vybojovat jediné 2 body za dvě prohry po penaltách. Do třetice už ale penaltová loterie Bakovu vyšla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mlynka zařídil domácím vedení

Za pěkného slunečného odpoledne vyběhli na trávník hráči obou týmů a lépe se úvod vydařil těm domácím. Nejprve v 5. minutě se štěstím přežili obrovskou šanci hostujícího stopera Jana Moravce, který osamocen po rohovém kopu nastřelil z voleje pouze břevno. Lépe se vedlo na druhé straně hřiště ve 13. minutě útočníku Mlynkovi. Letní navrátilec z Mnichova Hradiště se prosadil nádhernou křižnou střelou z levé strany přímo do šibenice Prejsovy branky. Jinak hráli více s míčem na kopačkách hráči Neratovic, ale jejich kombinace pravidelně končily už před velkým vápnem domácího celku. A protože se v ofenzivní fázi nevedlo o nic lépe ani Bakovu, žádná větší šance se už do poločasového hvizdu neurodila. Hosté se ale rozčilovali na rozhodčího, který jim upřel dle jejich názoru jasnou penaltu na Lelka, který si před obráncem šikovně zasekl míč a následně byl podražen. Nepískalo se, a tak první půle skončila vedením domácích 1:0.

 

 

Vyrovnání krátce po poločase

Neratovičtí do druhé půle trochu pozměnili taktiku a přenechali iniciativu domácím s cílem vyrážet do rychlých brejků. Jedna taková rychlá akce se podařila už po 6 minutách hry. Vysoký balon si na prsa stáhnul Nguyen a z druhého doteku krásně vyslal Jakuba Moravce. Ten se k míči dostal dříve, než vybíhající Majzlan a dokázal ho přehodit. 1:1. Narozdíl od první půle měli tentokrát míč více na svých kopačkách hráči domácího celku, ale k větším šancím se nedostávali. A to i přesto, že se na hřiště dostal další útočník Louda a také mladičký Vitmajer (15), který ještě v loňském roce nastupoval za žáky. Nic ale nebylo platné a byli to naopak hosté, kdo se dostával k zajímavým přečíslením. I jejich snaha ale končila na nepřesné finální přihrávce, která bránila dostat se do dobré střelecké pozice. Na řadu tak musely přijít pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější domácí. Penaltu Jakuba Moravce totiž gólman vyrazil a Zeman zamířil vysoko nad. Bakov tak získal velmi potřebné 2 body.

 





Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Maryška - trenér Bakova: Poprvé v sezoně se nám podařilo vstřelit první gól a doufali jsme, že zápas už dotáhneme do vítězného konce. Bohužel, opět jsme doplatili na chybu brankáře, který se nedohodl se stopery a bylo vyrovnáno. Velkým příslibem pro bakovský fotbal je mladý Vitmajer, který podává nebojácné výkony. Bonusový bod z penalt je pro nás před trojbojem Lužec, Řepín, Kostelec, velmi cenným.

FK Neratovice-Byškovice B
Lukáš Lelek - záložník Neratovic: Neodehráli jsme špatné utkání - prohrávali jsme po krásné střele soupeřova hráče, ale ve zbytku poločasu jsme dobře drželi míč a už jsme domácí k ničemu nepustili. Naopak v závěru měl rozhodčí odpískat penaltu po faulu na mě. Ve druhé půli jsme se víc zatáhli a chodili jsme do rychlých brejků, bohužel jsme je řešili velmi špatně, takže z toho taky žádné větší šance nebyly. V penaltách jsme neuspěli, ale za svůj výkon se rozhodně stydět nemusíme.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Majzlan [-] - R. Křepelka [-] (53. J. Resl [-] ) , V. Sedláček [-] , J. Smetana [-] (82. T. Vitmajer [-] ) - L. Bláha [-] , L. Vávra [-] , J. Kvapil [-] , L. Kendík [-] (70. M. Louda [-] ) , R. Frélich [-] - M. Vaněk [-] , M. Mlynka [-] -

FK Neratovice-Byškovice B
T. Prejsa [-] - J. Moravec [-] (62. P. Nezbeda [-] ) , P. Mráz [-] (85. V. Kaňka [-] ) , M. Zeman [-] - L. Lelek [-] , J. Drahorád [-] , M. Panocha [-] (76. A. Černý [-] ) - D. Nguyen [-] , J. Moravec [-] , T. Lemarie [-] - T. Dohnal [-]

ŽK: 36. R. Křepelka , 81. J. Smetana - 67. J. Drahorád , 79. P. Mráz .
Místo: Bakov nad Jizerou. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vokoun Daniel - SANDEV Patrik, HLAVNIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.