0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bakov si připisuje první výhru


Branky


0

V souboji zatím nepříliš úspěšných týmů, které před zápasem okupovaly pozice na spodku tabulky, byli úspěšnější hosté z Bakova. Pomohlo jim k tomu i vyloučení domácího Kučaby po hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna šance na každé straně

Velmi důležité utkání se odehrálo v Lužci nad Vltavou. Zavítali tam totiž fotbalisté od jiné řeky - z Bakova nad Jizerou. Společným jmenovatelem pro oba týmy byl doposud neuspokojivý bodový zisk, který chtěly ve vzájemném utkání dozajista rozšířit. Zajímavostí v sestavách byla hostující lavička, na které ze čtyř hráčů hned dva byli ročníku narození 2000. A oba talenti - Resl a Vitmajer - se v závěru dostali na hrací plochu. Úvod utkání dával znát, že ani jeden z týmů není v potřebné herní pohodě, a tak bylo šancí pomálu. Chladnější počasí neprospělo ani divácké návštěvě, která nebyla příliš vysoká. Každý z týmů si za poločas vytvořil jedinou šanci, rozdíl byl ale v efektivitě. Zatímco domácí Kučaba nastřelil svým pokusem pouze tyč, hostující Kvapil se nemýlil. V 34. minutě využil zaváhání jednoho z obránců, který nedostoupil útočníka při zpracovávání těžkého pasu. Toho hostující hráč využil a předložil míč před branku Kvapilovi. Po tomto jediném gólu tak poločas skončil za stavu 0:1.


Vyloučení Kučaby

Hned v úvodu druhého poločasu mohli domácí hráči vyrovat a dokonce strhnout vedení na svou stranu - šance k tomu byly. Ovšem obě skončily stejně - Kučera i Uher mířili pouze do břevna. A tak přišla pro domácí další pohroma. Martin Kučaba totiž neudržel své nervy na uzdě a zcela mimo hru kopl do protihráče. Toho si všiml hlavní rozhodčí Kratochvíl a nemohlo následovat nic jiného, než červená karta a odchod do kabin. I přesto se lužečtí ještě snažili o vyrovnání, ale velkou šanci Levého vychytal Majzlan v hostující bráně. V poslední minutě se pak vydali všichni domácí hráči do pokutového území soupeře ve snaze vyrovnat, roh byl ale zahraný špatně, a tak se do úniku dostal na druhé straně rychlonohý Vaněk, který se sám proti Prislupskému nemýlil a uzavřel tak skóre utkání na 0:2. Hosté tak trochu zmírnili svou krizi a už jsou na sedmi bodech. Naopak Lužec se se ziskem 2 bodů i nadále krčí na poslední příčce.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář Lužce: Už tomu nerozumím. Za celý zápas jsem se nedotkl míče a přesto prohrajeme. A sami naše velké šance neproměňujeme...




Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - P. Peroutka [-] , J. Lafek [-] , M. Tauchman [-] , M. Kučaba [-] - A. Kučera [-] (46. R. Levý [-] ) , R. Stejskal [-] , P. Tauchman [-] , J. Uher [-] - D. Tauchman [-] , M. Rigo [-] -

SK Bakov nad Jizerou
T. Majzlan [-] - V. Sedláček [-] , J. Smetana [-] - R. Frélich [-] , L. Bláha [-] , L. Vávra [-] (89. T. Vitmajer [-] ) , J. Kvapil [-] , L. Kendík [-] (90. J. Resl [-] ) - M. Vaněk [-] , M. Mlynka [-] (79. J. Binder [-] ) - L. Hammer [-]

ŽK: 42. D. Tauchman , 62. J. Prislupský , 62. F. Jirkovský , 72. P. Tauchman - 8. J. Smetana , 66. L. Bláha . ČK: 62. M. Kučaba .
Místo: AFK Lužec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - HRON Karel, KINČL Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.