R. Šelicha 24.
T. Buldra 28.
T. Sobotka 76. (vl.)
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany připravily Ovčárům první porážku


Branky


24. R. Šelicha , 28. T. Buldra , 76. T. Sobotka (vl.)
0

Nejočekávanější zápas kola je za námi a slaví fotbalisté Klíčan. Ti přehráli ve vzájemném souboji prvních dvou celků tabulky Ovčáry jednoznačně 3:0 a na svého soupeře se bodově dotáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly Klíčan

K taháku kola přijeli fotbalisté Ovčár v neúplné sestavě, k jejíž dokonalosti chyběli Hašler a Urban. Na druhou stranu se tentokrát hosté mohli spolehnout na kompletní velezkušenou obrannou čtveřici, jejímuž nejmladšímu členovi Viskupovi je 34 let. Další ranou pro plány hostí v utkání bylo zranění Kudely hned v úvodních minutách a na hřiště tak musel Sobotka. Zranění ale v úvodu potkalo i domácí tým, který musel už v 18. místě střídat na nejcitlivějším postu brankáře. Náhradník Zamazal ale svou roli zvládl znamenitě a nakonec vychytal čisté konto. Ale popořadě: Skóre zápasu otevřel ve 24. minutě domácí Šelicha, který doklepl na zadní tyči do sítě přesný centr ze strany. Hned o 4 minuty později to bylo už o dva góly - to když odražený míč za vápnem napálil Buldra a gólman Chaloupka byl za změtí těl bezmocný. Poločas tak po převaze domácího celku skončil 2:0.

Pojišťovací vlastenec

Bylo jasné, že pokud chtějí Ovčáry se zápasem něco udělat, budou to mít velmi složité. Obrana Klíčan totiž v dosavadním průběhu sezony inkasovala pouhé tři branky. Z úst hostí jsme také mohli slyšet komentáře ohledně roviny sudího Pejši, která se hráčům Ovčár zdála být nakloněna ve prospěch soupeře. Hosté se sice snažili se zápasem ještě něco udělat, ale definitivní rozhodnutí přišlo v 76. minutě utkání po ukázkovém vlastenci Sobotky. Zde došlo k nedorozumění s gólmanem Chaloupkou, který si vybíhal pro dlouhý míč na hranici velkého vápna, ovšem nezakřičel si dostatečně hlasitě a přiťuknutí hlavou od spoluhráče skončilo až v síti. To bylo ze zápasu vše - domácí obrana opravdu pracovala spolehlivě a nepovolila Ovčárům za celý zápas žádnou větší šanci ke skórování. Boj o čelo tabulky tak dostal nový náboj.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Pavel Mužíček – trenér Klíčan: V dobrém fotbalovém utkání jsme prokázali větší fotbalovou zkušenost a vůli po vítězství.

FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér Ovčár: Soupeř vyhrál zaslouženě, nezbývá než pogratulovat k vítězství.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Bezkočka [-] (18. J. Zamazal [-] ) - M. Krimlák [-] , P. Dvořák [-] (46. J. Předota [-] ) , L. Pečeňa [-] , Z. Malík [-] - A. Marek [-] (81. J. Musil [-] ) , T. Buldra [-] , R. Šelicha [-] , P. Hájek [-] - A. Javůrek [-] (87. J. Pleticha [-] ) , T. Jurčík [-] -

FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - M. Viskup [-] , J. Studený [-] , R. Pechar [-] , S. Ondrák [-] - D. Kudela [-] (15. J. Šulc [-] ) , J. Mihalík [-] , M. Vernek [-] , J. Morávek [-] - M. Voljanskij [-] , P. Hyka [-]

ŽK: 29. T. Jurčík - 6. M. Vernek .
Místo: TJ Klíčany. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pejša Tomáš - SANDEV Patrik, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.