3:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín zabral v Bakově


Branky


59. M. Vaněk , 71. M. Louda , 92. J. Kvapil - 21. M. Kraus , 29. J. Jiskra , 54. R. Černý , 83. J. Jiskra
0

Překvapení se urodilo v Bakově nad Jizerou, kde dokázali zvítězit fotbalisté Řepína. Ti si zejména díky dvougólovému náskoku z prvního poločasu vybojovali první vítězství sezony a dotáhli se na svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas jasně v režii Řepína

Do souboje týmů, které nemají bodů na rozdávání nastoupili hosté v zajímavé sestavě se zkušeným Dvořákem uprostřed obrany, bratry Labutěmi na jejích krajích a s dvojicí Merz-Jiskra uprostřed zálohy. Domácí nastoupili ve stejném složení jako před týdnem v Lužci, odkud si odvezli všechny tři body. První poločas probíhal ale jasně v režii hostujícího celku, který se dostal do vedení v 21. minutě po rohovém kopu. Přetažený míč vracel před branku Černý, našel přesně osamoceného stopera Krause, který neměl problém uklidit míč hlavou k tyči Majzlanovy branky. 0:1. Další standardní situace ve 29. minutě znamenala zdvojnásobení náskoku. Míč se snesl přímo na hlavu Jiskry, který opět skóroval. Domácí se vůbec nedostali do hry a do kabin odcházeli za silně nepříznivého stavu.

Gólové hody

Bakovští trenéři se snažili změnit hru týmu a oživili tým dvojím střídáním. Ještě v průběhu první půle nahradil Vávru Louda a o poločas přišel na hřiště mladý Vitmajer místo Mlynky. Vše však bylo marné, jelikož i třetí gól v utkání vstřelili hráči Řepína. V 54. minutě dostal Černý krásnou přihrávku od svého parťáka v útoku Šmída a zvýšil už na 0:3. V poslední půlhodině ale hostům začaly docházet síly a jejich náskok se rychle ztenčoval. Domácí si vytvořili veliký tlak, který vedl v 59. a 72. minutě ke dvojnásobnému snížení, o které se postarali nejprve přihrávající Smetana a zakončující Vaněk. Následně Vitmajerův nádherný centr zužitkoval Louda. Vše tak spělo k dramatickému závěru, kteří ale hosté odmítli povedeným protiútokem. Šmíd postupoval v 83. minutě sám na branku, ale situaci ještě vyšperkoval zpětnou přihrávkou na Jiskru. Ten neměl problém trefit prázdnou bránu. 2:4. Výsledek pak ještě upravil domácí Kvapil, který v poslední minutě snížil po krásné akci s Vaňkem. To ale bylo ze zápasu vše, a tak všechny body putují do Řepína.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Řepín
Radek Černý - hráč Řepína: Od nás oddřený zápas a za první poločas, kdy jsme byli jasně lepší, zasloužené vítězství. Ke konci nám sice chyběly síly, ale dřelo celé mužstvo a opět nás podržel gólman Svatoš.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Majzlan [-] - V. Sedláček [-] , J. Smetana [-] - R. Frélich [-] , L. Bláha [-] , L. Vávra [-] (34. M. Louda [-] ) , J. Kvapil [-] , L. Kendík [-] (76. J. Resl [-] ) - M. Mlynka [-] (46. T. Vitmajer [-] ) , M. Vaněk [-] - L. Hammer [-] (70. J. Binder [-] )

TJ Řepín
V. Svatoš [-] - M. Kraus [-] , M. Merz [-] (57. M. Hypša [-] ) - M. Labuť [-] (89. J. Urbánek [-] ) , M. Šperl [-] , P. Štrombach [-] , V. Labuť [-] , J. Jiskra [-] - R. Šmíd [-] , D. Dvořák [-] , R. Černý [-] -

ŽK: 5. L. Bláha , 41. M. Vaněk , 69. J. Kvapil , 79. J. Resl , 85. T. Majzlan .
Místo: Bakov nad Jizerou. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hájek Lukáš - STÁDNÍK Vladimír, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.