3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 10:15

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia rozhodla o své výhře až v závěru.


Branky


13. Š. Derner , 23. M. Brázda , 88. M. Šolc - 29. L. Emlar , 62. M. Karel
14

I přesto, že Slavia byla lepším týmem, tak Velichovky do posledních minut sahaly po bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli Slavia jasně dominovala

Domácí byli hned od úvodu aktivnějším týmem. Dobrou kombinační hrou Velichovky jasně přehrávali. Z velkého tlaku a mnoha šancí využili pouze dvě. Nejprve se ve 13. minutě trefil Šimon Derner a ve 23. minutě zvyšoval na 2:0 Michal Brázda. Zbylé šance pochytal Tomáš Mertlík nebo je odvrátila hostující obrana.

 

I přes velkou převahu Slavie se Velichovkám z jedné jejich šance podařilo srovnat. Ve 29. minutě na 2:1 snížil Lukáš Emlar.  Další branka v první půli již nepadla.

Drama v druhé půli

Do druhé půle vstoupila opět aktivněji Slavia, své šance ale nedokázala využít. Velichovky v druhé půli herní projev zlepšily a byly nebezpečné hlavně z brejků. Jeden z nich dokázaly využít a v 62. minutě srovnal na 2:2 Martin Karel. Hosté paradoxně mohli jít i do vedení, ale své dvě velké příležitosti nevyužili.

 

Už to vypadalo, že se půjde do penalt, když v 88. minutě domácí ze standardní situace vrátil Slavii vedení kaptán Martin Šolc. Další branka do konce zápasu nepadla a Slavia si tak připsala další tři body. V případě, že v dohrávce porazí Hronov, tak podzimní část zakončí s komfortním náskokem pěti bodů na Malšovu Lhotu.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: První půli jsme předvedli dobrý výkon,dařila se nám kombinace a byli jsme nebezpeční pro branku soupeře.Bohužel jsme z převahy vytěžili jen 2 branky a další x útoků pochytal hostující brankář,nebo odvrátila obrana.Bohužel jediný nákop hostů skončil v naší síti.Druhou část jsme začali tlakem,ale opět bez golu.Oproti prvnímu poločasu hosté od 60min hrozili z brejků a podařilo se jim i vyrovnat. V naší hře byla vidět nervozita, přesto jsme před koncem dokázali vstřelit vítězný gól.

TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Domácí byli v prvním poločase jasně lepším týmem a bylo jen zázrakem, že neodcházeli s vyšším poločasovým vedením do kabin. Druhý poločas se náš výkon zlepšil, vyrovnali jsme skóre i hru a ve hře nahoru - dolu za stavu 2:2 jsme šli 3x v situaci dva na jednoho na domácí branku, ale ani jednou jsme ji trestuhodně nebyli schopni sehrát. To nás nakonec mrzelo, když jsme inkasovali po standardní situaci v závěru zápasu. Děkuji všem hráčům a fanouškům za povedený podzim.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - D. Veselý [-] (62. M. Kott [-] ) , M. Šolc [-] , O. Pulkrábek [-] , M. Poláček [-] , M. Brázda [-] (62. J. Lán [-] ) , J. Franc [-] , Š. Derner [-] (62. T. Erber [-] ) , J. Špaček [-] , M. Klicnar [-] , F. Buchwald [-] (62. J. Linhart [-] )

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - M. Karel [-] , M. Petráček [-] , T. Hanusík [-] , T. Vít [-] (62. O. Runkas [-] ) , J. Emlar [-] (57. M. Németh [-] ) , J. Hykš [-] , L. Emlar [-] , M. Grmela [-] , M. Pácalt [-] , J. Filip [-]

ŽK: 33. M. Šolc , 82. J. Špaček , 88. J. Linhart - 10. J. Hykš , 86. T. Hanusík .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 20:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 10:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 22:19
Michal Švorc

Expert: Martin Pácalt
Tip experta: remíza

Slavia papírově jasný favorit, ale Velichovky se soupeře nezaleknou a budou hrát svoji hru. Velichovky budou slavit vítězství po penaltovém rozstřelu.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 22:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 05:59

Tip: výhra domácích