M. Németh 39.
J. Filip 43. (p.)
M. Karel 74.
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 15:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji dvou nováčků byl úspěšnější Hronov


Branky


39. M. Németh , 43. J. Filip (p.) , 74. M. Karel - 25. D. Kollert , 74. M. Zíta
14

Dvanácté kolo svedlo dohromady dva nováčky, kteří se v minulé sezóně spolu utkali v okresním přeboru Náchodska. Po vyrovnáné btvě zůstaly tři body ve Velichovkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kollert otevřel skóre zápasu

V úvodu byli lepší domácí a mohli jít do vedení, střela Jakuba Emlara ovšem pouze orazítkovala tyč. Z další velké šance trefili domácí břevno. Po těchto obrovských šancí se ozvali i hosté, kteří se snažili dvěma rychlými brejky ohrozit Mertlíkovu bránu. Ovšem obě akce dokázala obrana Velichovek zastavit.

 

Do další velké šance se dostal Tomáš Hanusík, kterému sklepl míč po centru do vápna Matěj Petráček. Jeho střelu však dobrým zákrokem zlikvidoval hronovský gólman Swaczyna. I přes to, že domácí měli více šancí k otevření skóre, tak první branku dali hosté. Ve 25. minutě využil přečíslení hostující David Kollert a podél brankáře Mertlíka otevřel skóre zápasu.

 

Velichovky se snažily o vyrovnání, ale jejich střelecké pokusy buď mířily nad a nebo nebyly dostatečně razantní na to, aby překvapily hornovského gólmana. Vyrovnání tedy přišlo až ve 39. minutě, kdy Mário Neméth z hranice penalty podél Swaczyny srovnal na 1:1. Domácí tato branka nakopla a před přestávkou dokázali obrátit skóre, když byl faulován Lukáš Emlar. K penaltě se postavil Josef Filip a s přehledem proměnil. 

 

Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:1 pro domácí.

 

 

Druhý poločas se hrál ve stylu nahoru dolů

Prvních třicet minut druhé půle se odehrálo převážně mezi vápny. Skóre se měnilo až v 74 .minutě, kdy David Kollert rychle rozehrál rohový kop na Mykolu Vursta, který přesným míčem našel na zadní tyči nikým nehlídaného Igora Pylypa a ten srovnal na 2:2.

 

Poté byly k vidění šance na obou stranách. Velichovkám mohl vrátit vedení Neméth, jeho střelu Swaczyna vyrazil a následnou dorážku nevyužil Petráček. Další velkou šanci zápasu měl Hronov, dobře hrající Kollert vystihl chybnou přihrávku a střelou z úhlu chtěl překvapit Mertlíka, ten si ale s jeho nevýraznou střelou poradil.

 

Zápas se nakonec podařilo rozhodnout domácím. Po pravé straně se do vápna natlačil střídající Martin Karel, narazil si s Tomášem Vítem a přesnou střelou o tyč vrátil Velichovkám vedení.

 

Hronov se snažil o vyrovnání, ale nevytvořil si dostatečný tlak, kterým by nějak zvlášť ohrozil obranu domácích. Tři body tak nakonec po vyrovnané bitvě zůstaly ve Velichovkách



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Před zápasem jsme řešili veliké personální problémy, které ještě prohloubilo vynucené střídání Martina Čenovského na začátku zápasu. Utkání nás stálo spoustu sil a nebylo pro nás vůbec jednoduché, ale vítězství to bylo zasloužené a v posledním domácím utkání podzimní části sezóny si ho nesmírně ceníme! Pochvala pro celý tým za bojovnost!

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Po úvodním náporu Velichovek jsme gól dali my. Oba góly v první půli jsme inkasovali po laciné ztrátě v útoku. Druhou půli jsme odehráli ještě o něco líp, vyrovnali jsme a vypadalo to na remízu. Po nevinné akci celkem šťastně však soupeř rozhodnul. Dnes jsme na body mohli dosáhnout, o to víc nás prohra mrzí..



Sestavy


TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - J. Emlar [-] , J. Filip [-] , L. Emlar [-] , M. Németh [-] (62. M. Karel [-] ) , J. Hykš [-] , M. Petráček [-] , M. Čenovský [-] (16. T. Vít [-] ) , T. Hanusík [-] (83. O. Runkas [-] ) , M. Grmela [-] , L. Rejchrt [-]

AFK Hronov
A. Swaczyna [-] - M. Puraš [-] , V. Tichý [-] , M. Lemko [-] , V. Pohl [-] , I. Pylyp [-] (89. O. Naumenko [-] ) , M. Zíta [-] (46. T. Zíta [-] ) , M. Rosokha [-] (46. Š. Kubeček [-] ) , D. Kollert [-] , P. Schreiber [-] , M. Vursta [-]

ŽK: 89. J. Emlar , 90. J. Filip - 42. I. Pylyp , 48. V. Pohl , 90. M. Puraš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Žerovnický David - ŠILING Karel, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 06:15
Michal Švorc

Expert: Jaroslav Rubeš
Tip experta: výhra hostů

Velichovky by měli podle všeho Hronov udolat, ale nemohu jinak, než očekávat překvapení. Hronov bude od začátku aktivnější, jeho pestrá hra bude diváky bavit (směje se). Odměnou Hronovu bude vítězství o 2 branky.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 18:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 07:03

Tip: výhra hostů