M. Šolc 56.
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 10:15

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia přemohla Černilov až v penaltách


Branky


56. M. Šolc - 61. A. Roubal
18

Lídr soutěže přivítal Černilov, který v minulém kola jasně přehrál Hronov. Černilov dokázal s vedoucím týmem tabulky držet krok a padl až v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas toho divákům moc nenabídl

Slavia stejně jako v předchozích zápsech byla aktivnějším týmem, který měl více míč na svých kopačkách. Hosté hráli disciplinovaně v obraně a snažili se o rychlé přechody do útoku.

 

Domácí si v první půli vytvořili dvě větší šance, bohužel v obou případech jim chyběl klid v zakončení. Hosté byli nebezpeční zejména ze standarních situací, ani v jednom případě však nikterak vážně gólmana Vojtěcha Nováka neohrozili.

 

V první půli se diváci gólu nedočkali a do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

Šolc poslal domácí do vedení

Úvod druhé půle již byl zajímavější. V 56. minutě se do vedení dostali domácí, když si odražený míč po rohovém kopu našel Martin Šolc a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Slavia však o pět minut později nabídla Černilovu vyrovnání. Aleš Roubal využl špatné rozehrávky domácí obrany a srovnal na 1:1.

 

Po vyrovnání se hra vyvíjela podobně, jako v první půli. Slavia měla optickou převahu, ale hrálo se zejména mezi vápny a gólmani Adam Brom a Vojtěch Novák příliš práce neměli. O vítězi zápasu tak musel rozhodnout penaltový rozstřel.

Bod navíc získala Slavia

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí. Na tom, že Slavia získala bod navíc má velkou zásluhu brankář Vojtěch Novák, který dokázal "lapit" dvě penalty.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: První poločas se víceméně odehrál na polovině soupeře.Bohužel jsme si z herní převahy vytvořili jen dvě šance,ale ani jednu neproměnili.Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu,drželi jsme míč a tlačili se do koncovky,ale jen po vápno.Hosté pozorně bránili a hrozili z brejků.Po odraženém míči jsme se dostali do vedení,ale po naší chybě bylo vyrovnáno.Další branka již nepadla a tak si hosté za bojovnost a obětavost odváží zasloužený bod.Gratulace k novému členovi Černilovské rodiny.

FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Dnes se hrál zápas od vápna k vápnu. Vyložených gólových šancí k vidění moc nebylo. V 56. minutě Černilov nepohlídal odražený balón, a opakovaná střela skončila v síti. Naopak v 61. minutě udělal chybu soupeř a nám se jí podařilo potrestat. V 92. minutě přišla obrovská šance na 3 body, ale brejk 2 na 1 řešíme úplně špatně. Je to škoda, protože neproměňování gólových šancí nás už stálo spoustu bodů. Za nasazení a bojovnost si bod zasloužíme. Gratulujeme rodině Tomáše Urbana k narození syna.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - M. Zbořil [-] (56. M. Klicnar [-] ) , M. Šolc [-] , O. Pulkrábek [-] , M. Poláček [-] , M. Brázda [-] , J. Franc [-] (86. T. Erber [-] ) , Š. Derner [-] (46. D. Veselý [-] ) , J. Špaček [-] , J. Lán [-] , D. Václavíček [-] (78. M. Kott [-] )

FK Černilov
A. Brom [-] - V. Svatoň [-] (82. D. Jaroš [-] ) , L. Daněk [-] , K. Holeček [-] , M. Hock [-] , M. Flégl [-] (46. T. Bešík [-] ) , A. Roubal [-] , T. Urban [-] (71. O. Petrikovič [-] ) , T. Matoušek [-] (90. V. Śmied [-] ) , T. Schwarzer [-] , P. Benák [-]

ŽK: 21. J. Franc , 90. J. Lán . ČK: 90. J. Lán .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:55
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:31
Michal Švorc

Expert: Patrik Havel
Tip experta: výhra domácích

Slavia je tým, který si jde za svým předsezónním cílem, což je postup do I.A třídy. Díky svým skvělým výkonům je zaslouženě na prvním místě a přestože proti nim v tomto kole stojí Černilov, který se prezentuje také dobrým fotbalem tak tipuji, že domácí zápas zvládnou a vyhrají o dvě branky.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:53

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 11:01

Tip: výhra hostů