Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov doma jasně přehrál Hronov


Branky


15

Černilov chtěl odčinit porážky z posledních dvou zápasů. V 10. kole na svém hřišti přivítal Hronov, kterému se v poslední době také nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl pět branek

Černilov se dostal do vedení již ve čtvrté minutě, když skóre zápasu otevřel Aleš Roubal. V 7. minutě mohli domácí zvýšit už na 2:0, ale Hronov podržel gólman Daniel Balcar. V 16. minutě Tomáš Matoušek přihrál Aleši Roubalovi, který obešel dva hráče a střelou na zadní tyč podruhé v zápase překonal Balcara. O dvě minuty později se do dalšího průniku dostal aktivní Aleš Roubal, proti němu však skvěle zasáhl Balcar.

 

Ve 22. minutě Hronov snížil na 2:1, když z přímého kopu překonal Adama Broma střelou na přední tyč Mykola Rosokha. S odpovědí chtěl přijít domácí Vojtěch Svatoň, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Tomáš Matoušek byl ve 27. minutě úspěšnější, když pěknou střelou o břevno z 20-ti metrů zvýšil na 3:1. 

 

Ve 32. minutě Kryštof Holeček poslal pomalou malou domů, kterou vystihl hronovský Valtera, ten si chtěl balón posunout podél gólmana Broma, ale ten ho před velkým vápnem fauloval. K přímému kopu se opět postavil Mykola Rosokha a krásnou střelou pod břevno snížil na 3:2. Černilov měl do poločasu ještě dvě šance, ani jednu z nich však nevyužil a do šaten se tak odcházelo za stavu 3:2. Hronov téměř maximálně využil své gólové příležitosti, Černilov naopak několik slibných šancí neproměnil.

V druhé půli padaly góly až v poslední čtvrthodině.

Druhá půle začala v klidném tempu, kdy Černilov držel míč častěji na svých kopačkách. První velkou šanci měli opět domácí. V 53. minutě hostující obrana odehrála rohový kop pouze k Janu Hartigovi, který obešel dva hráče a poslal centr do vápna. Ten si našel Tomáš Urban, jeho hlavička však mířila mimo. O tři minuty později  po krásné kombinaci Roubala, Matouška a Holečka poslal posledně jmenovaný křižnou přihrávku na střídajícího Ondřeje Petrikoviče, jeho střelu nohou vyrazil hronovský gólman Balcar.

 

Góly v druhé půli začalaly padat až v posledních patnácti minutách. V 77. minutě po přesném rohovém kopu hlavičkou zvýšil na 4:2 černilovský kapitán Tomáš Schwarzer. Další gól domácí přidali v 80. minutě, kdy první střelu Balcar vyrazil pouze ke Svatoňovi, který nekompromisně uklidil míč k levé tyči.

 

Na konečných 6:2 zvýšil v 90. minutě Aleš Roubal, který tak svůj dobrý výkon podtrhl hattrickem.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Dnešní zápas byl pouze o proměňování gólových šancí domácích. Je pozitivní, že jich bylo jen v prvním poločase asi 13. Bohužel tomu neodpovídá skóre prvního poločasu. Soupeře necháváme nadechnout po našich chybách. V kabině byl průvan, který začal fungovat až od 77 minuty zápasu. Do té doby to bylo na infarkt. Počet vstřelených gólů domácích měl být daleko vyšší. Výborně zahrál neúnavný Vojta Svatoň a hattrickem se blýsknul Aleš Roubal.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Soupeř byl fotbalově úplně někde jinde. I přesto jsme se dvakrát dostali na dostřel, stavem 3:2 jsme soupeře napínali až do 77.minuty a teprve pak nás Černilov dorazil. Povedlo se nám 30 minut v 2.půli, ale to bylo na kvalitního soupeře málo.



Sestavy


FK Černilov
A. Brom [-] - L. Daněk [-] , K. Holeček [-] , K. Žahour [-] (70. M. Jaborník [-] ) , A. Roubal [-] , T. Urban [-] , T. Matoušek [-] (83. V. Śmied [-] ) , T. Schwarzer [-] (83. D. Jaroš [-] ) , V. Svatoň [-] , T. Bešík [-] (46. O. Petrikovič [-] ) , J. Hartig [-] (70. M. Voltr [-] )

AFK Hronov
D. Balcar [-] - J. Valtera [-] , D. Kollert [-] , M. Rosokha [-] (80. M. Zíta [-] ) , L. Klabník [-] , M. Lemko [-] (58. O. Naumenko [-] ) , Š. Kubeček [-] (46. I. Pylyp [-] ) , T. Zíta [-] , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , V. Tichý [-] (46. M. Franců [-] )

ŽK: 33. A. Brom , 70. T. Schwarzer , 84. O. Petrikovič - 84. T. Zíta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janota Josef - PETRŮ Josef, URBAN Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Michal Kekelák
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Černilov tentokrát své šance zužitkuje a všechny body zůstanou doma. Třetí prohra v řadě by mu neslušela.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích