1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou týmu ze špičky tabulky vyzněl lépe pro České Meziříčí


Branky


14

České Meziříčí po domácím výprasku od Slavie dokázalo porazit Černilov

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli velkolepý vstup do utkání

Hostům se vstup do utkání povedl na výbornou, když už ve čtvrté minutě po kombinaci ve středu hřiště poslal Lukáš Baše krásným pasem do samostaného úniku kanonýra Jana Plška, který se jako obvykle nemýlil a prostřelil domácího gólmana Jana Maléře.

 

V desáté minutě bylo na střídačce hostí ještě veseleji, když si opět aktivní Lukáš Baše pokryl míč na hranici velkého vápna. Následně poslal krásnou přihrávku přesně proti noze Josefu Fialovi, který pumelcí o tyč zvýšil na 2:0. 

 

Na dalším vývoji hry se velmi podepsal podmáčený terén. Bojovalo se o každý balón a kombinace se ze zápasu také téměř vytratila. Domácí se z úvodních hororových 10-ti minut dokázali oklepat a tradiční černilovský střelec Aleš Roubal snížil na 1:2. 

 

Žádná z dalších šancí gólem neskončila a do šaten tak odcházeli spokojenější hosté.

Domácí ve druhé půli své šance nedokázali využít

Kvalita hry druhého poločasu byla také velmi ovlivněna podmáčeným terénem. Domácí se snažili utkání zvrtátit na svoji stranu. Šance na to měli, ale v koncovce byli buď nepřesní a nebo je vychytal zkušený gólman Českého Meziříčí David Frynta.

 

Hosté si tak z Černilova odváží velmi důležité tři body, díky kterým stále drží krok s dvojicí Slavia Hradec a Malšova Lhota.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Rozhodlo prvních 10 minut a naše chyby. Sice se nám podařilo ještě do poločasu snížit, ale na body to nestačilo. Šance si sice vytvoříme, ale zahazujeme jednu za druhou. Za druhý poločas a převahu na vyložené šance si domácí tým zasloužil bod a penalty. Náš mladý tým zápas odmakal na výbornou. Kromě zakončení našich gólových šancí nemám týmu co vytknout. Stínem utkání je vážně zranění hráče domácích, tímto mu přejeme brzké uzdravení.

FC České Meziříčí
Horký David, vedoucí mužstva: Ohromně cenné vítězství na hřišti, na kterém se jen tak vyhrávat nebude. V prvních deseti minutách jsme rozhodli o výhře krásně sehranými kombinacemi, pak už to byl na těžkém podmáčeném terénu boj o každý balón. Přihrát si na pár metrů byl nesmyls, natož kombinovat. Naštěstí pro nás se hraje na góly a ne na počet nakopnutých padesátimetrových balónů. Druhý poločas jsme s velkým štěstím uskákali a odkopali. Jsme rádi, že jsme vítězstvím oslavili znovuotevření Staré hospody v Meřiči.



Sestavy


FK Černilov
J. Maléř [-] - L. Daněk [-] , J. Hartig [-] (77. O. Petrikovič [-] ) , T. Bešík [-] , V. Svatoň [-] , T. Schwarzer [-] , T. Matoušek [-] , A. Roubal [-] , J. Hrubý [-] (60. D. Jaroš [-] ) , K. Žahour [-] (46. M. Flégl [-] ) , K. Holeček [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Vejprava [-] , J. Plšek [-] , J. Tomášek [-] , J. Tomášek [-] (88. D. Mikušík [-] ) , Z. Roubal [-] , O. Ježek [-] , J. Fiala [-] (79. D. Fiala [-] ) , M. Sekyra [-] (46. J. Rezek [-] ) , T. Havel [-] , L. Baše [-]

ŽK: 53. J. Hartig - 32. J. Fiala , 65. Z. Roubal .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Šponar
Tip experta: remíza

V obou týmech jsou velmi zkušení hráči. Očekávám vyrovnané utkání.

Tip: remíza

Šlágr kola vítěze po 90. minutách nenabídne.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích