Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2022 18:30

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice doma opět za tři body


Branky


9

První zápas 2. kola I.B. třídy skupiny B se odehrál již v pátek. Javornice doma přivítala nováčka z Velichovek. Před zápasem došlo k slavnostnímu ocenění Adama Krejčího, který byl vyhlášen hráčem uplynulé sezóny. Další oceněnou byla Adéla Čapková, která se v dresu FC Hradec Králové stala Mistryní České republiky v kategorii mladších žákyň.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka padla hned v první minutě

Hned v první minutě utkání skóroval útočník Javornice Miroslav Vidlička. V 6. minutě se do velké šance dostal Jakub Kráčmer, ale jeho pokus zblokovala obrana hostí. Špatný začátek a ani rychlá úvodní branka hosty nepoložila. Do první velké šance se dostali v 12. minutě. Tato šance zůstala nevyužita. O 5 minut později již bylo srovnáno, když Jakub Emlar poslal míč za obranu domácích na Petra Dyrce, který dokázal přehodit gólmana Javornice Lukáše Kaspera.

 

Po dvaceti minutách zápasu však přišla hororová tříminutovka pro Velichovky. Nejprve ve 22. minutě po přihrávce Miroslava Vidličky vymetl Adam Krejčí šibenici. Ve 23. minutě skóroval znovu Adam Krejčí a o 2 minuty později udeřil hostům další tvrdou ránu Miroslav Vidlička, který uklízel balón do prázdné branky. Ve 26. minutě byl tedy stav utkání 4 : 1.

 

Hosté se znovu dokázali oklepat a vytvořili si gólové příležitosti. Nejprve si ve 32. minutě Lukáš Kasper poradil se střelou Matěje Petráčka. O čtyři minuty později neusměrnil v těžké pozici centrovaný míč kapitán Velichovek Martin Karel.

 

První poločas žádné další zajímavé události nepřinesl a do šaten se odcházelo za stavu 4 : 1 pro domácí.

V druhém poločase si Javornice výhru pohlídala

Do druhé půle vstoupili aktivněj hosté. Ovšem jejich střelecké pokusy z dálky byly nepřesné. Javornice byla opět efektivnější. V 53. minutě Martin Šrefl vybídl přihrávkou k dovršení hattricku Adama Krejčího. Ten jeho nabídkou nepohrdl a bylo to už 5 : 1 pro domácí.

 

Snaha Velichovek o vstřelení branky byla patrná. Žádná z jejich útočných akcí však gólově neskončila. Větší šance přicházely od domácích. Docházelo zejména k soubojům mezi Adamem Krejčím a gólmanem hostů Tomášem Mertlíkem. Mertlík byl ve zbylých soubojích úspěšnější a skóre se do konce utkání již nezměnilo.

 

Zápasu přihlíželo úctyhodných 270 diváků



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Nováčkovi soutěže děkuji, že kývl bez váhání na netradiční páteční termín. Utkání samotné pro nás pak dopadlo výsledkově výborně, nicméně hlavně z prvního poločasu mám smíšené pocity. Oboustranně nepřiměřeně puštěná a týmy chvílemi aplikovaná surová hra před skvělou diváckou kulisou kazí dojem z celého utkání, naštěstí poločasová přestávka tento styl utnula. Hosté po vyrovnávací brance byli lepší, ale jejich výpadek a naše tři branky během pár minut zápas rozhodly.

TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: I přesto, že jsme dostali gól hned po pár sekundách hry, nesložili jsme zbraně. Hru jsme zlepšili a po zásluze vyrovnali. Potom jsme měli velmi dobrou pasáž a byli jsme lepším týmem, bohužel jsme nepřidali vedoucí gól, který visel na vlásku. Tento fakt nakonec rozhodl a domácí během pár minut vstřelili 3 rychlé góly, kterými víceméně rozhodli o osudu zápasu. Druhý poločas byl herně vyrovnaný, ale šance měli spíše domácí, jmenovitě nebezpečný kanonýr Krejčí, kterého však vychytal náš brankář.



Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - D. Suk [-] , S. Koutský [-] , P. Kasper [-] (46. T. Plesl [-] ) - J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] , M. Plíhal [-] (78. P. Chlachula [-] ) , M. Šrefl [-] , J. Hovorka [-] (88. L. Harbich [-] ) - M. Vidlička [-] (61. O. Nosek [-] ) , A. Krejčí [-] (88. J. Krunčík [-] )

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - P. Dyrc [-] , J. Filip [-] , T. Hanusík [-] , J. Emlar [-] (83. L. Emlar [-] ) , L. Rejchrt [-] , M. Petráček [-] , M. Novotný [-] (46. J. Danihel [-] ) , J. Hořínek [-] , O. Runkas [-] , M. Karel [-]

ŽK: 66. J. Hovorka - 40. L. Rejchrt , 56. P. Dyrc .
Počet diváků: 270.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Lukáš Zrůst
Tip experta: výhra domácích

Javornici je jedno s kým se doma utkají. Doma prostě body neztrácí a ztrácet nebudou. Jasná "jednička"

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích