0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky doma nestačily na Černilov


Branky


8

Velichovky se vrátily do I.B třídy po 36-ti letech. O přestávce dokonce došlo k vzpomínkovému ceremoniálu, při kterém byli oceněni bývalí hráči a funkconáři týmu, kteří naposledy hráli za Velichovky I.B třídu. Slavnostní den jim však překazil Černilov, který si nakonec odvezl všechny 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

Aktivněji začal Černilov, který hned v úvodu zahrával trestný kop z velmi dobré pozice. Proti tomuto pokusu skvěle zasáhl brankář domácích Tomáš Mertlík. První šance domácích přišla také z trestného kopu. Střela Lukáš Rejchrta se však do branky nevešla.

Domácí se k první větší šanci dostali až ve 25. minutě, kdy zahrávali rohový kop. Na ten si naskočil Josef Hykš. Jeho hlavička však mířila pouze do břevna.

Zbytek poločasu se odehrál v opatrném duchu z obou stran. První poločas tedy již nic zajimavého nepřinesl a do šaten se šlo za stavu 0 : 0.

 

Gólový účet zápasu otevřel Svatoň

Úvod druhého poločasu vyšel lépe hostům. Ve 49. minutě využil ztráty domácích Vojtěch Svatoň. Svůj průnik po pravé straně dokázal zakončit umístěnou střelou na zadní tyč a otevřel tak skóre zápasu.

První gól byl pro utkání zlomový. Černilov od té doby kontroloval vývoj hry a byl na hřišti lepším týmem. Velichovky nepouštěl téměř vůbec do hry. Převaha hostů vyvrcholila v 68. minutě, kdy Aleš Roubal pěknou individuální akcí ve vápně zvýšil vedení Černilova na 2 : 0.

Po druhé inkasované brance se probudili i domácí, kteří se dostali do několika slibných šancí. Ty však nedokázali proměnit. Skóre se tedy nezměnilo a Černilov si tak z Velichovek odvezl 3 body za výhru 2 : 0.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Úvod zápasu patřil hostům, kdy jsme byli velmi nervózní a nepřesní. Od 10. minuty jsme pak byli lepším týmem a do konce poločasu jsme měli hodně šancí na to vstřelit gól, ale bohužel jsme žádnou z nich nevyužili. Bylo tak jasné, že dnešní zápas bude o tom, kdo dá první gól. Ten dali bohužel po naší chybě hosté. Kvalitnímu týmu hostů gratuluji k vítězství, my se musíme soustředit na další těžké zápasy.

FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Začátek zápasu se nám povedl a je jen škoda, že se nám nepodařilo proměnit některou z našich šancí na vstřelení gólu. Poté se hra vyrovnala a hrálo se od vápna k vápnu. Na konci prvního poločasu máme ještě několik dalších šancí, ale bez gólového efektu. Začátek druhého poločasu přinesl opět vyrovnanou hru, ale postupně se nám dařilo soupeře dostávat pod tlak. A tento tlak nám přinesl odměnu v podobě dvou vstřelených gólů. Myslím, že tým Černilova zaslouženě zvítězil.



Sestavy


TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - J. Hořínek [-] , M. Karel [-] , L. Emlar [-] (46. M. Petráček [-] ) , J. Filip [-] , J. Danihel [-] (74. J. Emlar [-] ) , J. Hykš [-] , M. Németh [-] , M. Grmela [-] (7. T. Hanusík [-] ) , M. Pácalt [-] , L. Rejchrt [-] (83. M. Novotný [-] )

FK Černilov
J. Maléř [-] - A. Roubal [-] , T. Matoušek [-] (78. V. Śmied [-] ) , T. Bešík [-] , J. Hartig [-] , V. Svatoň [-] , M. Voltr [-] (46. O. Petrikovič [-] ) , T. Schwarzer [-] , T. Urban [-] , K. Holeček [-] , J. Hrubý [-] (81. M. Flégl [-] )

ŽK: 30. J. Danihel - 8. J. Hartig , 21. T. Bešík , 30. J. Hrubý , 71. O. Petrikovič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jehlička František - MARTÍNEK Miroslav, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip experta: výhra hostů

Oba týmy jsou pro mě herně neznámé, tipovat výsledek je pro mě tedy složité. Myslím si ale, že Černilov využije zkušeností z vyšších soutěži a vítězství si pohlídá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů