Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice poprvé za tři body


Branky


15

Předměřice doma hostily Hronov. Domácí již nutně potřebovali přidat další body, aby jim neujel vlak. Hronov, kterému se v posledních kolech výsledkově nedaří chtěl své výkony v tomto zápase napravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel skvěle vstup do utkání

Předměřice byly od začátku fotbalovější a aktivnější a již v 8. minutě dokázal potrestat zaváhání hronovské obrany Jan Mrkvička. Šance poté byly vidět na obou stranách žádná z nich však gólově neskončila. Za zmínku stojí přímý kop hronovského kanonýra Jakuba Valtery, který jen těsně minul branku Michala Cudlina.

 

Skóre se tedy v první půli nezměnilo a do šaten hráči odcházeli za stavu 1:0 pro domácí.

Drama v druhé půli

Domácí měli skvělý vstup i do druhého poločasu, když v 53. minutě zvyšoval na 2:0 skvěle hrající Luboš Ponikelský. Druhý gól, domácí lehce uspal a začali se dopouštět chyb v defenzivě. V 75. minutě byl při úniku ve velkém vápně sražen hronovský obránce Igor Pylyp a kopala se penalta. K ní se postavil nikdo jiný, než Jakub Valtera a s přehledem ji proměnil.

 

V 83. minutě se do dalšího průniku po levé straně dostal aktivní Igor Pylyp, navedl si míč na levou nohu a střelou o tyč srovnal na 2:2. V 88. minutě mohlo být s domácími ještě hůře, když se na Cudlina řítil Valtera. Brankář Předměřic však byl v tomto souboji úspěšnější a Valteru skvěle vychytal.

 

Předměřice si nechtěly nechat vzít první tři body v sezóně a snažily se zápas zvrátit zpět na svoji stranu. V nastavení se zahrávaly dva rohové kopy v rychlém sledu. Druhý rohový kop zakončil po rozehře střelou z poza "šestnácky" Boris Markarjanc a rozhodl tak o první výhře za tři body pro svůj tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: Veledůležité vítězství. V zápase máme herní i územní převahu, dokážeme ji i potvrdit dvěma góly. Bohužel nás postihl opětovný výpadek v naší hře. Hosté toho dokonale využili, srovnali těsně před koncem utkání a ještě v 88 minutě se dostali do samostatného úniku, který naštěstí zlikvidoval nás gólman. Naštěstí se nám v nastavení podařilo vstřelit rozhodují branku a my jsme mohli poprvé slavit. Stínem utkání je zranění našeho hráče, kterého čeká operace a dlouhodobá pauza.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Už druhý zápas po sobě jsme předvedli pěší fotbal a tato cesta nikam nevede. Hledáme chyby všude, jen ne u sebe. V druhém poločase se naše hra jen málo zlepšila, bez soupeřových chyb bychom se do zápasu vůbec nedostali. Soupeř z úplného dna tabulky nás přeběhá, je aktivnější, má víc jak 10 rohů, to o něčem svědčí. Musíme se vrátit ke hře, která nás zdobila v začátku soutěže.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Cudlín [-] - Š. Pekáč [-] , B. Markarjanc [-] , J. Šimůnek [-] (78. O. Satranský [-] ) , J. Mrkvička [-] , M. Šmarda [-] , L. Ponikelský [-] (66. D. Žoch [-] ) , L. Neradílek [-] (87. J. Hajcman [-] ) , L. Hošek [-] , P. Koubalík [-] , A. Hronek [-]

AFK Hronov
M. Lokvenc [-] - J. Valtera [-] , M. Rosokha [-] , M. Vursta [-] , P. Schreiber [-] , L. Klabník [-] , M. Lemko [-] , M. Zíta [-] (70. O. Naumenko [-] ) , I. Pylyp [-] , M. Franců [-] , M. Puraš [-]

ŽK: 86. J. Mrkvička - 30. M. Vursta , 69. M. Zíta , 84. M. Puraš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janota Josef - LUŇÁK Michal, MRKVIČKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Pavel Šponar
Tip experta: výhra hostů

Předměřice se letos velmi trápí a ani proti Hronovu body nezískají.

Tip: remíza

Trápení domácích nebere konce, ale věřím v dělbu bodů.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů