1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:30

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziříčí potvrdilo roli favorita


Branky


55. O. Naumenko - 15. J. Plšek , 34. J. Plšek , 64. J. Plšek , 84. J. Fiala , 87. J. Plšek
10

České Meziříčí vysoko vyhrálo v Hronově. Na výhře 5:1 se čtyřmi góly podílel Jan Plšek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plšek svůj gólový účet načnul už v prvním poločase

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří byli po celou první půli aktivnější. Skóre zápasu otevřel v 15. minutě po individuální akci Jan Plšek. 

 

Ve 34. minutě stejný hráč navyšoval na 2:0, když k němu gólman Lokvenc vyrazil míč z rohového kopu a útočník Českého Meziříčí již neměl problém míč uklidit do sítě. V první půli další gól nepadl a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0 pro hosty.

Meřič v druhé půli přidala další tři branky

Vstup do druhé půle měli opět lepší hosté. V 52. minutě Jan Plšek po přihrávce od Tomáše Rezka křižnou střelou na zadní tyč zkompletoval hattrick. Domácí se nadechli v zápětí, když v 55. minutě skóroval Oleksandr Naumenko. Po této brance se do šancí dostávali i domácí jedna jejich šance i gólově skončila, ovšem kvůli ofsajdu nebyla uznána.

 

V 84. minutě po další asistenci Tomáše Rezka prostřelil gólmana Lokvence Josef Fiala. V 87. minutě na konečných 5:1 upravil opět Jan Plšek, když využil chybného výběhu domácího gólmana a z 20-ti metrů ho přeloboval.



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Od začátku zápasu jsme tahali za kratší konec, soupeř byl lepší a fotbalovější. My jsme šanci dostat se do zápasu měli v druhé půli, kdy jsme snížili na 1:3 a sahali jsme po kontaktním gólu. Šance jsme neproměnili a tak nás v závěru soupeř ještě dvakrát gólově potrestal. Zasloužená výhra hostí.

FC České Meziříčí
Horký David, vedoucí mužstva: Vstup do zápasu se nám povedl a šli jsme do dvoubrankového vedení. Pak se hra hodně přitvrdila. Třetí náš vstřelený gól rozhodl. Domácí pak sice snížili a další jejich gól neplatil pro ofsajd, ale konec jsme si pak už zkušeně pohlídali. Hoši děkujem a makáme dál! Třetí zápas za víkend zvládl dorostenec Míra Ironman Němeček. Příští sobotu hostíme netradičně už od 10:15 Hradeckou Slavii B.



Sestavy


AFK Hronov
M. Lokvenc [-] - J. Valtera [-] , V. Tichý [-] , O. Naumenko [-] , I. Pylyp [-] (69. M. Franců [-] ) , Š. Kubeček [-] , T. Zíta [-] (75. M. Zíta [-] ) , M. Lemko [-] (54. L. Klabník [-] ) , D. Kollert [-] , M. Vursta [-] , M. Rosokha [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - J. Plšek [-] (87. M. Němeček [-] ) , T. Rezek [-] , J. Tomášek [-] , J. Tomášek [-] , Z. Roubal [-] , O. Ježek [-] , J. Rezek [-] , M. Sekyra [-] , T. Vejprava [-] , L. Provazník [-] (65. J. Fiala [-] )

ŽK: 30. T. Zíta , 53. V. Tichý , 65. I. Pylyp , 69. M. Rosokha - 35. J. Plšek , 36. Z. Roubal , 56. J. Tomášek , 76. O. Ježek . ČK: 80. Z. Roubal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ikizgül Varol - ŘÍHA Luboš, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Lán
Tip experta: výhra hostů

České Meziříčí má po posílení kádru velmi slušné výsledky a s Hronovem tedy neztratí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích