Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valtera a Kollert sestřelili Meziměstí


Branky


12

Tento zápas svedl dohromady dva soupeře z Náchodska. Hronov, který si v týdnu dokázal poradit s Jičínem v pohárovém utkání přivítal v "azylu" ve Velkém Poříčí Meziměstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v prvních 20-ti minutách

Úvod zápasu vyšel domácím, když se už ve 4. minutě trefil Jakub Valtera. Hosté dokázali v 19. minutě odpovědět, kdy po standardní situaci pohotovou hlavičkou srovnal Vojtěch Jirásek. Po vyrovnání byli nebezpečnější hosté. Bohužel ani z jednoho útoku nedokázali skórovat. 

 

Naopak Hronov byl velmi efektivní a díky druhé brance Valtery ve 20. minutě a Davida Kollerta ve 35. minutě navýšil vedení na 3:1. Tímto stavem skončil i první poločas.

V druhém poločase padly další tři góly.

Ve druhé půli bylo na hřišti lepší Meziměstí. Dokázali domácí zaltačit, ale ani přes velký tlak si nedokázalo vytvořit vyložené šance. I přes převahu Meziměstí první branku v druhém poločase vstřelil David Kollert. Na jeho trefu dokázal o dvě minuty později zareagovat aktivní Pavel Smrček a bylo sníženo na 4:2.

 

Zápas se definitivně rozhodl v 67. minutě, kdy na konci pěkné kombinační akce byl Mykola Rosokha. Do konce utkání žádná branka nepadla a Hronov tak mohl slavit druhou letošní výhru v soutěži. I přes jednoznačný výsledek se jednalo o vyrovnané utkání. Zápas rozhodla zejména efektivita hronovské ofenzivy.

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Dnešní zápas jsme potvrdili zlepšenou formu. Utkání jsme kontrolovali a vždy jsme dokázali gólově oskočit na bezpečný náskok. Hráče musím pochválit, že soupeře nepodcenili a zopakovali zodpovědný výkon. Těšíme se na další zápas do Malšovic.

TJ Lokomotiva Meziměstí
Pavel Urban, trenér: Tento zápas měl dopadnout úplně jinak. Bohužel jsme vytvořili několik hloupých chyb, které umožnily soupeři jednoduše skórovat. Na začátku druhého poločasu jsme převzali kontrolu, ale bohužel soupeři opět stačil jeden útok, aby zase o gól odskočil. Ani náš druhý gól nás nenakopl k tomu, abychom zápas otočili v náš prospěch a museli jsme body nechat v Hronově.



Sestavy


AFK Hronov
D. Balcar [-] - M. Zíta [-] (46. M. Vursta [-] ) , V. Tichý [-] , M. Puraš [-] , I. Pylyp [-] , Š. Kubeček [-] , P. Schreiber [-] (62. L. Klabník [-] ) , M. Lemko [-] , D. Kollert [-] , M. Rosokha [-] (81. J. Exner [-] ) , J. Valtera [-] (81. O. Naumenko [-] )

TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Šnábl [-] , A. Škola [-] , Z. Nývlt [-] (53. P. Gajdoš [-] ) , P. Smrček [-] , J. Sedláček [-] , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] , V. Krejčí [-] (70. P. Bárta [-] ) , M. Balín [-]

ŽK: 56. Š. Kubeček , 64. M. Lemko , 72. M. Rosokha - 72. M. Balín , 74. J. Sedláček , 90. M. Prokeš .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Jedlička Martin - URBAN Vladimír, LOKVENC Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Pavel Smrček
Tip experta: výhra hostů

Do Hronova (Poříčí) jedeme v neděli, to bych zakázal (směje se) vyhrajeme o dva góly v handicapu -1,5. Smrček dá gól 1,65 kurz (směje se).

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích