3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky přetlačily nováčka ze Strahovic


Branky


15

Darkovičky oplatily svému protivníkovi ze Strahovic nedávnou porážku z pohárového utkání, i když herně moc nepřesvědčily. Tým trenéra Meleckého si vypracoval nadějný dvoubrankový náskok, měl dokonce i výhodu přesilovky, ale místo poklidného průběhu nechal zápas zdramatizovat. Rozhodla šťastná branka dvě minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky nastartovaly dvě rychlé branky

Darkovičky měly povedený start do utkání, když Fojtík přesnou kolmicí mezi stopery vyslal do úniku Moravce, který střílenou přihrávkou na zadní tyč připravil úvodní trefu ve skluzu zakončujícímu Kalvarovi – 1:0. Hostující obrana se pak nevyznamenala ani při druhé trefě domácích, když místo bránění reklamovala ofsajd. Moravec dokázal po dlouhém nákopu vyhrát hlavičkující souboj na půlce hřiště a vybídnout k úniku Fojtíka, který se svou nabídnutou šancí nepohrdnul a zvyšoval vedení na 2:0. Až tato druhá inkasovaná branka nakopla hosty k větší aktivitě. Strahovice se začaly více tlačit dopředu a po menším soustavném tlaku zaslouženě snížily. Pěknou kombinační hru  akci předvedl Beneš a jedovatou střelou na zadní tyč snižoval na 2:1. Ještě do poločasu mohl vyrovnávat hlavičkující Slanina, ale brankář Chvěja ho vychytal. 

Oslabené Strahovice byly nebezpečnější

Hosté byli aktivnější i ve druhém poločase. Po hodině hry přišla sice jistá komplikace, protože Boček musel po druhé žluté předčasně pod sprchy, ale Darkovičky prakticky nic nevytěžily z nabídnuté přesilovky. Domácí mužstvo působilo dost ustrašeně a překvapivě přenechalo iniciativu Strahovicím. Vyrovnat mohl nejprve Pekárek, když zpoza vápna jen těsně minul pravou tyč. Čerstvě vystřídaný Vojtěch Malchárek nebezpečně hlavičkoval a brankář Chvěja měl co dělat, aby jeho pokus zastavil ještě před čárou. Ale pěkná individuální akce Beneše a střela o tyč již přinesla zasloužené vyrovnání – 2:2. Darkovičky byly celý druhý poločas naprosto nevýrazné a jen bránily výsledek. Nicméně v samém závěru z ojedinělé akce udeřily, když se přesný centr Kuřidéma svezl na hlavičku Kalvara, který přesně zamířil na přední tyč a rozhodl o výhře domácích – 3:2. To mohl ještě v nastavení pojistit Moravec, když sám pádil na odkrytou klec, ale k údivu všech trefil pouze tyč.  



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] , J. Klečka [-] , L. Moravec [-] (91. D. Kempný [-] ) , J. Hanauer [-] (86. P. Kabisch [-] ) , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] (66. A. Kuřidém [-] ) , M. Gai [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - J. Boček [-] , M. Schlischka [-] , M. Malchárek [-] , M. Pekárek [-] , L. Slanina [-] (79. V. Malchárek [-] ) , O. Pekárek [-] , M. Tomíček [-] (88. J. Hluchník [-] ) , D. Beneš [-] (88. J. Toman [-] ) , J. Josefus [-] , M. Obrusník [-] (28. P. Slavík [-] )

ŽK: 70. J. Klečka - 37. O. Pekárek , 56. J. Boček . ČK: 59. J. Boček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - MACHALA Petr, STARÝ Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Martin Kováč
Tip experta: výhra domácích

Volím výhru domácích Darkoviček, protože jsme už proti nim hráli a mají svou kvalitu. Strahovice jsou tým ze spodních pater tabulky. Myslím, že si to Darkovičky doma uhrají za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích