Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice ovládly důležitý zápas s Hradcem


19

Bitvu o šest bodů mezi trápícími se celky ze Strahovic a Hradce ovládli domácí fotbalisté. Ti zvládli veledůležiou přestřelku, ve kterém byli přeci jen o něco fotbalovější a především ukázněnější. Hradečtí naopak dojeli na špatnou disciplínu, když dohrávali zápas v devíti. Emoce vzbudila penalta ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice dvakrát vedly, ale Hradec vždy odpověděl

Ti se hned v úvodu dostali do vedení po nádherné ráně Schlischky do šibenice – 1:0. Nicméně Hradec zanedlouho vyrovnal účet po brance Wiwegera – 1:1. Hra se i nadále přelévala ze strany na stranu a přidaly se i branky, kterých v zápase padlo jako šafránů. Domácí Strahovice dostal zpět do vedení po rohu Michala Malchárka hlavičkující Beneš – 2:1. Jenže pak se nepovedl odkop domácímu brankáři Nevřelovi a Tomáš Manderla i s trochou štěstí vyrovnával - 2:2. Domácí tým se i nadále tlačil do útoku, ale vyhořel v koncovce. I když po hlavičce Moce scházelo i trochu štěstí, domácí hráč trefil břevno. Dobrou příležitost skórovat měl i Obrusník, ale také vyšel naprázdno.

Druhý poločas přinesl divočinu

Po poločase se začaly dít na hřišti věci. První emoce vzplanuly poté, co pomezní arbitr odmával po rohovém kopu domácích dost přísnou penaltu proti Hradci, po které hostující Moc navíc neudržel nervy na úzdě a vykoledoval si za stržení praporku a nadávky červenou kartu. Zahrávanou penaltu proměnil ránou k tyči Pekárek – 3:2. O čtvrtou trefu se postaral nahrávač Schlischka a přesně zakončující střelec Vojtěch Malchárek – 4:2. Hradec doplatil na svou nedisciplinovanost, když se následně v rozmezí jedné minuty nechal za protesty vyloučit Tomáš Manderla. Strahovice dokonale zužitkovaly svou přesilovku, když se pod pátou branku podepsal pěknou individuální akcí a povedenou ránou k tyči Boček – 5:2. Hosté i v devíti dokázali ještě snížit, když přesný pás Krejsy dokázal z voleje propálit do sítě Šimeček – 5:3. Konečnou podobu výsledku zpečetil povedenou ránou do šibenice Michal Malchárek – 6:3. Strahovice tak zvládly důležitou bitvu, naopak na Hradci budou mít v dalších dnech i týdnech o čem přemýšlet. Už jen proto, že budou v nejbližším zápase bez trenéra, který po prohře sám odstoupil.  



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Leo Malchárek (trenér): "Zvládli jsme dnešní utkání a to se cení. Měli jsme podstatně více šancí než náš soupeř. Za výhru jsem určitě rád, ale trochu mě mrzí, že když se už nadřeme na naše góly a vytvoříme nějaký náskok, tak o něm zase hloupými chybami přijdeme. Jinak si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Hosté se vztekali na rozhodčí, ale ti si svůj verdikt nejspíš obhájí. Chápu jejich emoce, ale někteří by se měli nad sebou zamyslet, protože vyhrožovat rozhodčímu, tohle do fotbalu nepatří."

TJ Hradec n/M
Miroslav Mička (trenér): "Co k tomu říct, já už nemám slov. Prostě dolehla na nás obrovská deka a my se z ní neumíme dostat. Dnešní utkání ani moc hodnotit nechci, protože není co hodnotit. Rozhodčí svými výkony ovlivnili utkání, které jinak mohlo mít zajímavý průběh. Další porážka mě definitivně přesvědčila, že musí přijít nějaká změna a já se proto rozhodl po dnešním zápase odstoupit. Kluci potřebují dostat nějaký impuls, aby se konečně nakopli."



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - J. Boček [-] (86. D. Kapinos [-] ) , V. Malchárek [-] (80. L. Slanina [-] ) , M. Schlischka [-] (80. P. Slavík [-] ) , M. Malchárek [-] , B. Moc [-] , M. Pekárek [-] , M. Obrusník [-] (83. M. Tomíček [-] ) , D. Beneš [-] , J. Josefus [-] , O. Pekárek [-]

TJ Hradec n/M
T. Anděl [-] (57. M. Válek [-] ) - D. Wiweger [-] , D. Žurek [-] (83. T. Hebelka [-] ) , M. Lichý [-] , Š. Poštulka [-] , T. Manderla [-] , L. Manderla [-] , M. Černín [-] (81. M. Šimeček [-] ) , T. Moc [-] , J. Štencel [-] , T. Krejsa [-]

ŽK: 75. B. Moc , 90. M. Tomíček - 42. T. Manderla , 62. J. Štencel , 64. T. Krejsa , 75. D. Wiweger . ČK: 65. T. Moc , 78. T. Manderla .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: PETROŠ Radim - KLEČACKÝ Marek, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marcel Melecký
Tip experta: výhra domácích

Na první pohled pro mě spíše remízový zápas, ale nějak cítím, že se štěstí více přikloní na stranu domácích Strahovic, které vyhrají o jednu branku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza