1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká mizérie se prohloubila


Branky


16

Hradecký tým se potácí v obrovské krizi. Poté, co se po minulém kole ocitl na samém hvozdu tabulky, nezvládlo mužstvo trenéra Mičky ani duel proti nováčkovi z Kozlovic. Domácí tým doplácel na hrubé individuální chyby, které je opět stály bodový zisk. Naopak hosté svou chytrou hrou dokráčeli k zaslouženým třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozlovice si vypracovaly dvoubrankový náskok

Hosté od úvodních minut na hřišti dominovali a udávali tempo hry, za což byli brzo po zásluze odměněni. O úvodní trefu se postaral Václavík, když pohodlně doklepával míč do sítě po pěkné akci Krpce – 0:1. Sám Krpec se pak zapsal do střelecké listiny, když zachytil špatnou rozehrávku brankáře Anděla, který mu druhý gól víceméně daroval – 0:2. Hradec se záhy mohl vrátit zpět do zápasu, kdyby pěknou střelu Lichého nezastavila levá tyč. Následně Štencel našel přesným centrem hlavičkujícího Krejsu, ale ani on se nepostaral o snížení nepříznivého stavu. 

 

Hradec stačil už jen zkorigovat skóre

Hradec pokračoval v dobývání i po přestávce, ale nebylo mu souzeno. Štencel opět pláchl po kraji a dával šikovně pod sebe na Lichého, ale toho zastavil úspěšný zákrok Nezhody. Do vápna hostů lítal jeden centr za druhým, jenže se všemi si jejich pozorná obrana dokázala poradit. Kozlovický Jarotek navíc podnikl po levé lajně nenápadnou akci a nachytal střelou z úhlu Anděla – 0:3. Nakonec se domácí přeci jen dočkali. Po přesné uličce Tomáše Manderly pláchl hostujícím zadákům Fajkus a ve finále překonal z blízka brankáře Nezhodu – 1:3. Obdobnou akci si vypracovaly i Kozlovice, jmenovitě Chýlek, ale z nájezdu neuspěl. A když ani Václavík netrefil z přímého kopu vymezený prostor, skóre se už ve zbytku utkání nezměnilo. 



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Anděl [-] - L. Fajkus [-] , M. Lichý [-] , T. Krejsa [-] , T. Manderla [-] , L. Manderla [-] , M. Černín [-] , T. Moc [-] (46. D. Škvára [-] ) , J. Štencel [-] , J. Tůma [-] , Š. Poštulka [-] (69. M. Šimeček [-] )

FC Kozlovice
O. Nezhoda [-] - O. Chýlek [-] (89. L. Nikolas [-] ) , M. Václavík [-] , J. Adamec [-] , Z. Matějka [-] , T. Skurka [-] , M. Krpec [-] (73. J. Žáček [-] ) , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , P. Piskoř [-] (69. D. Kabát [-] ) , M. Jarotek [-] (73. V. Dudek [-] )

ŽK: 31. Š. Poštulka , 75. M. Šimeček - 48. M. Bednář .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - LÁRYŠ Vít, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Petr Kozelek
Tip experta: výhra domácích

V minulém kole jsme se u nás přesvědčili, že Hradec je mužstvo, které umí hrát dobrý fotbal dopředu a dávat i branky, i když doplácejí na vlastní chyby. Kozlovice teprve poznáváme, zatím nemají nějak oslnivé výsledky. Tady věřím více domácím z Hradce.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích