Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky doma opět nezaváhaly


Branky


18

Darkovičky opět potvrdily, že na svém domácím hřišti bývají podstatně fotbalovější než při mnohých venkovních výjezdech a body svým soupeřům často nerozdávají. V uplynulém víkendu se o tom  na vlastní kůži přesvědčil Jistebník. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel po zásluze do vedení

Od úvodních minut bylo domácí mužstvo aktivnější a mělo hru pod kontrolou a byla jen otázka času, kdy se Darkovičky dostanou do vedení. Opět nejnebezpečnějším hráčem na trávníku byl domácí Moravec, který umí vytěžit ze své rychlosti. Po čtvrthodině pláchl zadákům Jistebníku a rozhodl se tentokrát místo dopravení balónu až do sítě zkusit zaskočit brankáře střelou z dálky, leč tento záměr nevyšel. Domácí se dočkali po necelé půlhodině, kdy Turanský našel skulinu v obraně hostí a vyslal do zakončení Kuřidéma, který si ve finále počínal s klidnou hlavou a otevřel skóre – 1:0. Hosté se v první půli prakticky nedostali na dostřel brány. 

Darkovičky přidaly další branky, hosté už jen korigovali

I po poločase probíhal podobný scénář. Obrana Jistebníku byla v zápase dost průchodná, když umožnila Fojtíkovi, aby vybídl uličkou do dalšího úniku Moravce, který se už napodruhé prosadil – 2:0. Třetí branka Darkoviček se zrodila po krásné kombinační hře. Tu načal drzým průnikem Kuřidém, přes asistenci Hanauera mohl zakončovat již Turanský, ale nesobecky dal balón pod sebe a připravil další gólovou radost pro Moravce – 3:0.  U čtvrtého gólu si Moravec pro změnu připsal asistenci, když nahrával na malé vápno Kuřidémovi, který po kličce brankáři Malému uklízel míč do sítě – 4:0. Hosté dokázali už jen snížit, když střelu Tilschera vyboxoval brankář Chvěja ven z vápna, ale do míče prásknul Matěj Moučka a krásnou ránou z voleje snižoval na 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér):

TJ Jistebník
Lukáš Malý (brankář):



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - P. Adamčík [-] , A. Kuřidém [-] (76. D. Rychnovský [-] ) , J. Klečka [-] , L. Lindovský [-] (70. T. Kalvar [-] ) , L. Moravec [-] (76. M. Duda [-] ) , J. Hanauer [-] (83. K. Santer [-] ) , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] , M. Gai [-] , T. Kabich [-]

TJ Jistebník
L. Malý [-] - J. Štandl [-] (61. J. Rašek [-] ) , M. Raška [-] (90. M. Kubík [-] ) , O. Veselý [-] (90. T. Pěchovič [-] ) - M. Moučka [-] , O. Ogon [-] , D. Coufal [-] , M. Šimák [-] , M. Vavroš [-] (61. P. Černoch [-] ) - J. Tilscher [-] (49. D. Dub [-] ) , P. Nykš [-] -

ŽK: 82. J. Hanauer - 37. M. Moučka , 54. J. Štandl , 83. D. Coufal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČUBA Daniel - MACHALA Petr, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Malý
Tip experta: výhra hostů

Musím dát samozřejmě výhru našeho týmu. Darkovičky budou doma určitě nepříjemné, ale já věřím, že navážeme na minulý zápas a kolektivním výkonem zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích