0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina si odváží z hřiště favoritů cenný bod


Branky


4

Domácí byli sice více na míči, ale díky poctivé obranné činnosti hostů se k žádné vyložené šanci nedostali, a ke konci zápasu si mohla Vřesina ještě odnést tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K sobotnímu odpoledni se uskutečnil zápas na hřišti favorizovaného TJ Petřvaldu na Moravě, který přivítal čtrnáctý tým tabulky (outsidera) FC Vřesinu. Během první půle se odehrával očekávaný scénář a domácí měli mírnou převahu, ovšem jediné, co jim chybělo, byla koncovka. V druhém poločase se dění nijak výrazně nezměnilo, domácím už ovšem docházeli síly a jejich aktivní hře chyběla nějaká úspěšná akce. Na samotném konci utkání ve čtvrté minutě nastavení měli překvapivě obrovskou příležitost právě hosté, když šli dva hráči sami na golmana, jenže bohužel se příležitosti jakoby zalekli a nevyužili ji. Vzhledem k průběhu celého zápasu se však jednalo o naprosto spravedlivý výsledek, protože outsiderovi utkání se povedlo vyválčit bod za bezbrankovou remízu, díky dobré obranné práci, kterou navíc předvedli s chybějícími šesti hráči v jejich základním týmu. 

 

ZASLAL: DANIEL HOANG



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
L. Kozelský [-] - J. Kouřil [-] (56. M. Palatický [-] ) , M. Macej [-] , D. Novák [-] , J. Ciesarík [-] , E. Talián [-] , D. Augustýnek [-] , J. Huvar [-] (56. P. Vrzal [-] ) , A. Taraba [-] (74. M. Kutáč [-] ) , J. Macíček [-] (74. M. Danyi [-] ) , D. Trajkovski [-]

FC Vřesina
D. Simkanič [-] - R. Trojan [-] , M. Majkut [-] , J. Strohalm [-] , T. Wilk [-] (85. D. Stralczynski [-] ) , M. Stralczynski [-] (69. T. Tůma [-] ) , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , T. Hruzík [-] , O. Ponížil [-] , D. Kroupa [-] (60. J. Jurásek [-] )

ŽK: 57. A. Taraba , 89. M. Palatický - 48. J. Strohalm .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - SCHNEIDER Pavel, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů