1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bohdaneč potřetí vyhrály


Branky


5

Hráči Lázní Bohdaneč dokázali navázat na svá dvě předchozí vítězství a po výsledku 3:1 si vyšlápli i na domácí Moravskou Třebovou. Bohdaneč se tedy možná překvapivě dostala až na průběžné třetí místo krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

V sobotu 1.10.2022 přivítala domácí Moravská Třebová v rámci 9. kola krajského přeboru na svém hřišti hosty z Lázní Bohdaneč. Těm se před tímto zápasem poměrně dařilo, když svá poslední dvě utkání dokázali s přehledem zvítězit při celkovém skóre 5:0. Za to Moravská Třebová se nacházela v úplně odlišné situaci, když z posledních šesti utkání dokázala pouze jednou bodovat. Ve svém posledním zápase navíc schytala debakl 5:0 v Libišanech a jejich forma tak nebyla ani zdaleka ideální.

 

První půle vyzněla lépe pro hosty.

Hráčům Moravské Třebové se v této sezóně vůbec nedaří úvodní minuty jednotlivých utkání, ve kterých velmi často inkasují brzké góly, které mohou následné minuty výrazně ovlivnit a nebo dokonce i rozhodnout celý zápas. Utkání s Lázněmi Bohdaneč nebylo výjimkou a domácí celek opět velice brzy inkasoval. V 5. minutě se dokázal střelecky prosadit teprve osmnáctiletý mladík, Petr Kárský, který má zkušenosti dokonce i s ligovým mládežnickým fotbalem a stal se tak pro svůj tým poměrně důležitou letní posilou. Kárskému se tedy podařilo získat pro svůj tým hned na úvod utkání rychlé vedení a jeho týmu se díky tomu hned mohlo hrát o něco lépe. Moravská Třebová se však s tímto stavem odmítala smířit a snažila se za každou cenu vyrovnat. To se povedlo ve 32. minutě, když se dokázal prosadit moravskotřebovský obránce Martin Potáček. Skóre utkání tak bylo díky této trefě rázem opět vyrovnané a oba týmy tak měly zase stejnou startovací pozici. Vyrovnaný stav ale vydržel pouze následných pět minut. Domácí celek se totiž dopustil nedovoleného zákroku uvnitř pokutového území a hlavní sudí tento přestupek okamžitě ohodnotil pokutovým kopem ve prospěch hostů. Ten si vzal na starost velmi zkušený záložník Lázní Bohdaneč, Vlastimil Sadílek a svoji úlohu splnil do puntíku. Svůj tým poslal ve 37. minutě opět do jednogólového vedení a tento stav vydržel až do konce prvního dějství. Hosté si tak vypracovali důležitý náskok a domácí fotbalisti potřebovali do druhé půle velmi nutně něco změnit, aby z tohoto utkání opět nevyšli naprázdno.

 

Domácí se vzchopit nedokázali.

Trenér domácího celku svým svěřencům určitě o poločasové přestávce vtloukal do hlavy, že se nesmí opakovat rychle inkasovaná branka, jako v prvním poločase, a že musí jeho svěřenci ještě výrazně zvýšit svoji aktivitu. Hráči Moravské Třebové ale letos působí nepoučitelně, jelikož uplynulo pouhých sedm minut od zahájení druhého dějství a domácí fotbalisti si opět nechali vstřelit další gól. Jeho autorem se stal bohdanečský Václav Kejmar a svému týmu tak zajistil už dvougólové vedení, což byla pro domácí opravdu velká komplikace. Utkání bylo nadále velmi bojovné a důrazné. Domácí hráči se ale ne a ne dostat do správného herního tempa a přes dobře pracující defenzivní řady svého soupeře se jim tak bohužel pro domácí fanoušky pronikat nedařilo. Přestože se moravskotřebovským nedá upřít jejich snaha, na to, aby stav utkání ještě jakkoliv zdramatizovali nebo dokonce vyrovnali to tentokrát nestačilo a hosté z Lázní Bohdaneč tak potvrdili svoji vynikající formu z posledních dní a dokráčeli si tak pro velmi cenné venkovní vítězství, které je vyhouplo až na průběžné třetí místo tabulky krajského přeboru Pardubického kraje.

 

Pozvánka na další kolo

Lázně Bohdaneč přivítají v neděli 9.10.2022 na svém domácím hřišti nevyzpytatelný celek z Chocně. Bohdaneč určitě bude chtít získat svoji čtvrtou výhru v řadě, ale jediný přemožitel prvních Libišan určitě nebude chtít dát svoji kůži zadarmo. Na druhé straně Moravská Třebová bude hrát opět doma a postaví se jí tentokrát mužstvo z Třemošnice. Moravská Třebová bude chtít jistě ukončit svoji nehezkou šňůru tří utkání bez bodu a konečně tak alespoň remízovat nebo v ideálním případě získat všechny tři body. Nechme se tedy překvapit, jaké výsledky nám 10. kolo naší soutěže přinese.  



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bohdaneč
Hráč Vojtěch Koutský: Odehráli jsme velmi náročné a bojovné utkání, ve kterém jsme ale potvrdili své kvality a odnesli si tak další tři body. Tento anglický týden jsme zvládli skvěle, jelikož jsme z něj získali po třech výhrách plný počet bodů.



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Spotarenko [-] - P. Bambušek [-] (69. J. Škrabal [-] ) , L. Lebiš [-] , H. Herasymenko [-] (83. M. Mahel [-] ) , K. Kolář [-] (83. M. Štaffa [-] ) , J. Štaffa [-] , M. Smékal [-] , M. Šmerda [-] , M. Potáček [-] , M. Olejník [-] , O. Kopa [-] (83. J. Schütz [-] )

SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - D. Klement [-] , P. Břeň [-] , V. Kejmar [-] , L. Flekr [-] , P. Kárský [-] (83. J. Uhlíř [-] ) , J. Koblížek [-] , T. Virt [-] (63. V. Koutský [-] ) , F. Panchártek [-] , F. Ludvíček [-] (89. V. Kakrda [-] ) , V. Sadílek [-]

ŽK: 62. M. Potáček - 31. P. Kárský , 65. F. Ludvíček , 78. V. Kejmar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - FRANK Vojtěch, HUSÁK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Koukola

Expert: Ondřej Peleška
Tip experta: remíza

Lázně Bohdaneč dokázaly ve středu porazit Českou Třebovou. Moravská Třebová ale i přes špatnou formu dokáže alespoň bodovat.