"Malšovka" otočila domácí zápas až v závěru


Branky


76. J. Musil , 88. F. Kotlant , 90. J. Koblížek - 67. D. Mondík (p.) , 68. D. Mondík
15

Lípa nebyla daleko od překvapení, když ještě patnáct minut před koncem vedla 2:0. Domácí ale zabrali a zápas v posledních 15-ti minutách otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas toho divákům moc nenabídl

Malšova Lhota do utkání nastoupila bez několika hráčů základní sestavy, chyběl například i střelec Vítek Vejr a v ofenzivě to hlavně v první půli bylo znát. Ta byla ovlivněna stálým deštěm a tak se místo kombinačního fotbalu hrál spíše bojovný fotbal. 

 

První poločas nabídl divákům dvě šance na obou stranách, žádná z nich gólem neskončila a tak se do šaten odchzelo za stavu 0:0.

 

Zápas se rozhodoval v poslední 25-ti minutovce

Do vedení se dostali hosté, když nejprve v 67. minutě využil odpískané penalty kapitán Lípy David Mondík a o minutu později stejný hráč využil chyb obrany domácích a prostřelil gólmana Michala Kekeláka. Už to vypadalo, že si Lípa překvapivě odveze z Malšovy Lhoty všechny tři body, když v 76. minutě snížil na 2:1 Jan Musil. 

 

Tento gól domácí nakopl a v závěru došlo k fantastickému obratu, kdy nejprve v 88. minutě srovnal na 2:2 střídající Filip Kotlant a v samotném závěru otočil stav uktání na stranu Malšovy Lhoty záložník Jakub Koblížek. Závěr byl velmi hektický a jen během posledních 5-ti minut rozhodčí rozdal čtyři žluté karty. Dvě z nich obdžel hostující hostující Martin Horák a musel ze hřiště o chvíli dřív, než ostatní aktéři utkání.

 

Malšovka se díky neuvěřitelnému obratu v závěru udržela na dostřel prozatimnímu lídrovi tabulky Slavii Hradec Králové B. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, vedoucí mužstva: Do zápasu jsme šli bez poloviny základní sestavy, změnili jsme běžné rozestavení a příležitost dostali naši mladí hráči. Absence se na naší hře projevily, nebyli jsme tak přesní v kombinaci, ani jsme se nedostávali tolik do zakončení. V 68. minutě jsme po hloupých chybách prohrávali už 0:2, ale už poněkolikáté v této sezoně jsme se dokázali fantasticky zvednout a během závěrečných 15 minut utkání otočit. Chválím všechny za bojovnost do poslední minuty a za doslova vydřené 3 body!

TJ Sokol Lípa n. O.
David Mondík, sekretář týmu: Za stálého deště se v Malšovce hrálo spíše bojovné než pohledné utkání. První půle byla vyrovnaná se dvěma šancemi na obou stranách. Druhé dějství se vyvíjelo lépe pro nás a dvěma brankami jsme se ujali vedení 2:0. Domácí v 74. min. snižují na 2:1 a začínají nás tlačit. A potom nastane katastrofa, během tří minut z vlastních kravin dostáváme dvě branky plus ČK na cestu domů.



Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 10. 2022 10:02
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jakub Franc
Tip experta: výhra domácích

Lípa je sice ve formě, ale Malšova Lhota domácí zápas zvládne

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů