Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:30

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Kalná doma přehrála Rudník


Branky


15
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil, trenér: "Velmi důležité tři body, které těší o to více, proti jak kvalitnímu soupeři jsme je získali, stálo nás to hodně sil. Utkání bylo po celou dobu herně vyrovnané, rozhodla ho pasáž kolem 60. minuty, kdy se nám podařilo vstřelit v rychlém sledu dvě branky. V závěru jsme měli ještě několik dalších šancí, ale už se trefili pouze jednou. Naopak hosty jsme do zakončení téměř nepustili. Klukům děkuji za parádní výkon, vyzdvihl bych i bouřlivou atmosféru derby, kterou vytvořilo 170 fanoušků obou týmů."

TJ Rudník
Martin Kučeravý, sekretář: "S hodnocením utkání jsem musel počkat, až odezní emoce. Jak píše Tomáš, utkání bylo vyrovnané a konečné skóre je pro nás příliš kruté. Věděli jsme, že domácí na nás budou chtít vlétnout a že se nesmí stát, abychom do 5. minuty inkasovali. Co jsme si řekli v kabině jsme dodrželi, laciný gól jsme obdrželi až v 6. minutě. Hra měla spád a náboj. Domácím gratulujeme a nám nezbývá než zabrat za týden doma."



Sestavy


FK Dolní Kalná
A. Scharm [-] - Z. Tauchman [-] , M. Zilvar [-] , M. Tauchman [-] , J. Jiřička [-] , V. Dressler [-] , Š. Drinka [-] (85. V. Kodytek [-] ) , L. Kalenský [-] , T. Hampl [-] , M. Stránský [-] , T. Navrátil [-]

TJ Rudník
P. Smeták [-] - A. Kaprál [-] , M. Kučeravý [-] , M. Hloušek [-] , F. Čáp [-] (28. D. Kršík [-] ) , D. Balog [-] , M. Mečíř [-] , J. Frýba [-] , R. Pham [-] , J. Štemberka [-] , T. Kraus [-] (68. J. Matějka [-] )

ŽK: 68. T. Hampl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Jaroslav Řeháček
Tip experta: výhra domácích

Domácí prostředí rozhodne o jasné výhře domácího týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích