1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina odvezla všechny body z Nepolis


Branky


9
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík, vedoucí mužstva: "Sehráli jsme dobrý zápas, bojovnost a touha po úspěchu byla s přibývajícím časem patrnější. Po chybě jsme inkasovali v závěru poločasu a ani gól v 50. minutě nás nesložil. Naopak, převzali jsme otěže a až do konce zápasu jsme byli lepší. Díky hráčům za obětavost, tempo a předvedený výkon v derby."

RMSK Cidlina Nový Bydžov B
Jan Krejbich, trenér: "Utkání neprobíhalo úplně podle našich představ. Domácí tým nám svým výkonem, který byl důrazný a plný osobních soubojů, znemožnil se lépe prosadit ve finální a předfinální fázi. Když jsme se pak konečně do vyložených šancí dostali, zachránil domácí tým brankář Šafařík a někdy i naše lehkovážnost. Následně se ke slovu více dostávali domácí, kteří se tlačili za vyrovnáním. I proto si vítězství za tři body vážíme a jsme rádi, že jsme bodově navázali na minulý týden."



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
M. Šafařík [-] - J. Špás [-] (79. V. Jiránek [-] ) , J. Zavoral [-] , V. Dvořák [-] , J. Kvapil [-] , P. Pokorný [-] , L. Němec [-] (77. R. Hanuš [-] ) , P. Tomeš [-] , M. Masák [-] , T. Vondra [-] (61. J. Houška [-] ) , T. Hanuš [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov B
M. Saidl [-] - J. Kněžourek [-] (46. T. Nýč [-] ) , F. Drobný [-] (46. M. Marek [-] ) , V. Schober [-] (72. V. Čihák [-] ) , J. Suchochleb [-] (69. J. Vaněk [-] ) , D. Hruška [-] , S. Bekera [-] (85. J. Trejbal [-] ) , P. Mejstřík [-] , F. Horák [-] , V. Mokošín [-] , D. Průcha [-]

ŽK: 27. J. Zavoral , 44. L. Němec , 46. J. Kvapil , 50. M. Masák , 58. J. Špás , 91. T. Hanuš - 35. S. Bekera , 73. V. Čihák .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: Jedlička Martin - KUDLÁČEK Milan, PULEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Pavel Machát
Tip experta: výhra hostů

V tomto klání čekám vyrovnaný souboj. Přece jenom se jedná o silné týmy, kdy domácí celek ještě vloni hrál 1. A třídu a hosté se mohou pyšnit, že jsou rezervou divizního RMSK. Věřím, že se více štěstí nakloní k hostům a poberou plný počet bodů - 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů