D. Votrubec 17. (p.)
D. Votrubec 30. (p.)
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:30

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sestřih, foto: Jaroměř doma otočila zápas s Týništěm


Branky


17. D. Votrubec (p.) , 30. D. Votrubec (p.) - 12. A. Novotný
16

Utkání dvou celků z čela tabulky přineslo tři branky, dvě penalty, červenou kartu a drama až do konce. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty během první půle

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří byli aktivnějším týmem. Odměnou jim byla vedoucí branka ve 12. minutě. Domácí ztratili míč ve středu hřiště a po rychlém protiútoku a individuální akci se dostal až do pokutového území hostující Adam Novotný, který prostřelil domácího brankáře Čevrenku a poslal Týniště do vedení. 0:1.

 

Vedení vydrželo hostům jen chvilku. V 17. minutě byla nařízena po faulu na domácího Kocourka penalta, kterou bezpečeně proměnil Daniel Votrubec a srovnal. 1:1.

 

Poté se hrálo vyrovnané utkání bez větších šancí na obou stranách. Ve 30. minutě měli možnost dalšího pokutového kopu hráči Jaroměře, když jeden z hostujících obránců zahrál ve vápně rukou. Míč si opět vzal Daniel Votrubec a opět skóroval. 1:2. 

 

Ve 37. minutě mohl vyrovnat aktivní Novotný, ale jeho přízemní střela jen těsně minula domácí branku, a tak o poločase vedli domácí o jednu branku.

Hosty oslabila červená akrta

Ve druhém poločase měli mírně navrch hosté, kteří se tlačili za vyrovnání. Domácí pozorně bránili a snažili se udeřit z rychlých protiútoků. V 67. minutě hostující celek oslabil Dominik Nejman, který uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit hřiště. Možnost srovnat skóre zápasu měl z přímého kopu v 84. minutě hostující Novotný, ale netrefil Červenkovu branku.

 

Ve druhé půli tedy branka nepadla, a tak si Jaorměř připsala tři body do tabulky a odskočila svému dnešnímu soupeři.

 

Sestřih utkání:   

 

Fotogalerii a sestřih utkání připravil Václav Mlejnek. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Za celých devadesát minut jsme se dnes nedostali do toho správného zápasového tempa. Herně jsme nenavázali na naše minulá utkání a nemohli jsme se prosadit proti obrannému bloku hostí. I takové zápasy však jsou, vyhrát je není snadné. Týniště není náš oblíbený soupeř. Tři body bereme všemi deseti."

SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler (vedoucí mužstva): "I když jsme v Jaroměři dnes prohráli, určitě se nemáme za co stydět. Bojovali jsme od začátku až do konce. I v početní nevýhodě jsme do posledních vteřin měli na dosah minimálně bod. Zápasu by slušela remíza, ale bohužel nám dnes nebylo přáno."



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - J. Podolník [-] , A. Pohořálek [-] , Z. Kocourek [-] (90. J. Kudrnáč [-] ) , M. Exnar [-] (77. Š. Rind [-] ) , D. Valášek [-] , D. Votrubec [-] , J. Bano [-] (86. R. Beran [-] ) , A. Horák [-] , M. Exnar [-] , R. Gorol [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Ruml [-] - T. Kos [-] (80. V. Nedomanský [-] ) , R. Kollár [-] , A. Novotný [-] , M. Cvejn [-] (7. M. Šotola [-] ) , J. Šreibr [-] , J. Forejtek [-] , T. Repák [-] , D. Nejman [-] , M. Kadavý [-] , D. Diblík [-] (62. T. Voda [-] )

ŽK: 84. M. Exnar - 17. D. Nejman , 77. M. Šotola . ČK: 67. D. Nejman .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: BARCUCH Lukáš - TŘEŠŇÁK Vojtěch, KALAŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Müller
Tip experta: remíza

Velice kvalitní zápas a střet dvou skvělých týmu, nedokážu tipnut výsledek, proto vidím dělbu bodu a penalty to je loterie.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích