4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře otočily duel s Hradcem


Branky


27. J. Barcal , 35. J. Barcal , 68. M. Falhar , 73. L. Kupka - 12. M. Lichý , 16. T. Krejsa
14

Kravaře se nadřely na svou další výhru proti fotbalistům z Hradce, kteří předvedli na jejich hřišti sympatický výkon, leč bohužel ho opět nedotáhli do zdárného konce. Domácí tým nastartoval k obratu skvělým výkonem stoper a kapitán Jiří Barcal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec vedl o dvě branky

Hosté měli povedený úvod, kdy si v úvodní čtvrthodině vypracovali dvoubrankové vedení. Nejprve se hezky uvolnil Černín, který obelstil levého beka soupeře a přesnou přihrávkou nabídl Lichému úvodní branku – 0:1. Zanedlouho si Kravaře nepohlídaly rohový kop hostů, střelecké pokusy Wiwegera a Manderly ještě obrana zblokovala, ale na dorážku Krejsy už byla krátká – 0:2. Kravaře se snažily rychle odpovědět. Baranek mířil z přímého kopu nebezpečně do boční sítě. Ovšem po jeho dalším přímém kopu, kterým pro změnu centroval, našel přesně hlavičku Barcala a ten snížil – 1:2. Kravařský kapitán se postaral i o vyrovnávací trefu, když po rohovém kopu Těžkého a sérii odrazů stál v pravý čas na správném místě a procpal míč podél tyče do sítě – 2:2. Hradec zahrozil ještě těsně před přestávkou po nebezpečné střele Lichého, který pořádně vystrašil brankáře Hudečka. 

Kravaře dokonaly obrat a připsaly si další výhru

Do druhé půle vkročily Kravaře podstatně aktivněji a bylo otázkou času, kdy si vezmou vedení na svou stranu. Hradec opět vydržel fyzicky pouze hodinu hry. Střelu Tomíčka dokázala hradecká obrana zastavit. Poté Hrdlička z nadějné střelecké pozice přestřelil zařízení. Ale z další akce už domácí tým slavil vedení. Po centru Těžkého do šestnáctky a dorážkách Tomíčka a Hegera předvedl brankář Válek dva skvělé zákroky, ale hráči z pole mu nepomohli a na finální dorážku Falhara byl již krátký – 3:2. Pojistku vedení pak obstaral další rychlý kontr, kdy Baranek přenesl míč z pravé strany na druhou, kam si udělat výlet obránce Kupka a střelou k tyči prostřelil Válka – 4:2. Zbytek zápasu se už dohrál bez dalších větších příležitostí.  

 



Sestavy


Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - P. Hrdlička [-] (72. O. Bitomský [-] ) , R. Baranek [-] , J. Barcal [-] , V. Těžký [-] , J. Heger [-] (82. F. Baránek [-] ) , M. Schreier [-] (72. L. Kupka [-] ) , V. Kryštof [-] (82. L. Benna [-] ) , V. Tomíček [-] (87. J. Korbel [-] ) , M. Falhar [-] , J. Ohřál [-]

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - M. Lichý [-] , M. Černín [-] , L. Manderla [-] , T. Krejsa [-] (79. T. Hebelka [-] ) , T. Manderla [-] , L. Fajkus [-] (75. M. Jelenek [-] ) , J. Štencel [-] , D. Wiweger [-] , Š. Poštulka [-] , T. Moc [-] (87. M. Šimeček [-] )

ŽK: 54. R. Baranek , 80. J. Heger , 85. F. Baránek - 22. Š. Poštulka , 26. L. Fajkus , 62. T. Manderla , 86. T. Moc .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - MATULA Sebastián, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že není nad čím váhat, Kravaře by měly tento zápas zvládnout a tipuji, že vyhrají o dvě tři branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích