4:1
(3:1)
18. O. Hauf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravská Třebová si poradila s Heřmanovým Městcem!


Branky


3

V náročných podmínkách Moravská Třebová s přehledem zvládla porazit hosty z Heřmanova Městce výsledkem 4:1. Hrdinou utkání se stal díky třem vstřeleným gólům domácí útočník Libor Lebiš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

V sobotu 20.8.2022 přivítala domácí Moravská Třebová celek z Heřmanova Městce. Zatímco Heřmanův Městec s bilancí jedné prohry a jedné výhry chtěl svoji zápasovou úspěšnost překlopit do pozitivního skóre, Moravská Třebová zatím v novém soutěžním ročníku neztratila ani bod a chtěla tak zůstat na vítězné vlně, na kterou se jí hned v úvodu ligy podařilo nasednout. 

 

Snový úvod zápasu pro domácí 

Moravské Třebové se povedl naprosto skvělý vstup do utkání. Uběhly pouhé čtyři minuty od úvodního hvizdu sudího a domácí tým se již mohl radovat z prvního gólu. Na výborně zahraný rohový kop si nejvýše naskočil Milan Olejník a přesnou hlavičkou zařídil svému týmu velmi brzké vedení 1:0. O pár minutek později se domácí fanoušci mohli radovat už podruhé, a to když se poprvé, ale ne naposledy v utkání prosadila hvězda zápasu, Libor Lebiš. Ten si počkal na naprosto dokonalou přihrávku mezi hostujícím stoperem a krajním obráncem, pohlídal si ofsajdové postavení a v situaci jeden na jednoho proti brankáři Heřmanova Městce dokázal pravou nohou zakončit přesně na zadní tyč a zvýšit tak skóre utkání na 2:0 pro domácí celek. Lepší úvod si tým Moravské Třebové snad ani nemohl přát. Domácí nadále určovali tempo hry, ale hostům se dařilo velmi dobře hrozit ze standartních situací. Uběhlo sotva pár minutek po brance domácích a hostům z Heřmanova Městce se podařilo korigovat výsledek. Akce začala autovým vhazováním na stopera hostů, jeho dlouhý balón trestuhodně přelétl moravskotřebovskou obranu a Ondřej Hauf lehkou tečí překonal domácího brankáře. Heřmanův Městec tak snížil na rozdíl jednoho gólu a utkání bylo opět velmi otevřené.

 

V závěru poločasu skóroval Lebiš podruhé.

Ve 41. minutě se domácím povedla další skvělá akce. Po rychlém protiútoku a vynikající křídelní akci se ve vápně opět zjevil Libor Lebiš a jeho práce byla tentokrát po přesném centru velmi jednoduchá. Zhruba z jednoho metru již pouze hlavou doklepnul letící míč do odkryté branky a uklidnil domácí celek před koncem prvního poločasu - 3:1 pro Moravskou Třebovou.       

2. poločas

Moravská Třebová si utkání zkušeně pohlídala.

Ve druhém poločase domácí poměrně bez problémů kontrolovali hru a hostům z Heřmanova Mestce již nedovolili žádné zdramatizování utkání. Naopak v samotném utkání se ještě jednou prosadil domácí kanonýr Libor Lebiš a svojí třetí brankou zkompletoval hattrick. Pár minut před koncem utkání se totiž domácím povedl další velmi rychlý protiútok a po kvalitní přihrávce se Lebiš téměř od poloviny hřiště řítil tentokrát z levé strany sám na brankáře hostí. Zakončení i s trochou štěstí prošlo gólmanovi mezi nohama a míč tak doskákal až za brankovou čáru. Skóre tak bylo upraveno na konečných 4:1 ve prospěch domácích. Atraktivní utkání tak především díky domácímu Lebišovi nakonec dopadlo poměrně pohodlným vítězstvím Moravské Třebové. 

 

Pozvánka na další kolo 

O týden později se Moravská Třebová představí na hřišti Horních Ředic, kde nás čeká jedno z nejzajímavějších utkání 4. kola krajského přeboru. Uvidíme, zda se moravskotřebovským povede navázat na tři výhry v řadě a získat tak další tři body. Na druhé straně Heřmanův Městec příští týden poměří síly s Třemošnicí, kde se bude také bojovat a velmi důležité body. 



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Yaroshevych [-] - M. Šmerda [-] (62. V. Novotný [-] ) , L. Lebiš [-] (80. H. Herasymenko [-] ) , R. Krystl [-] , J. Štaffa [-] , M. Smékal [-] , M. Olejník [-] , J. Bednář [-] (80. J. Škrabal [-] ) , F. Ambrozek [-] , M. Holub [-] , O. Kopa [-] (86. T. Brychta [-] )

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - R. Jošt [-] , D. Jablečník [-] , J. Hlaváč [-] , O. Hauf [-] (84. M. Elich [-] ) , T. Dvořáček [-] , L. Trnka [-] , R. Novák [-] , D. Zrůst [-] , T. Zrůst [-] , D. Turina [-] (65. J. Voženílek [-] )

ŽK: 35. J. Štaffa , 36. M. Olejník , 37. M. Šmerda , 79. O. Kopa - 59. T. Zrůst , 67. R. Jošt .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Mrázek Aleš - FILIPI Vojtěch, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Lukáš Koukola
Tip experta: výhra domácích

Moravská Třebová naváže na předchozí dvě dvě výhry a získá další tři body.

Tip: výhra hostů