0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň se na úvod sezóny trápí, tři body získal tým z Moravské Třebové


Branky


5

Choceň se i přes lepší výkon než v prvním kole opět nedočkala zisku důležitých bodů. Fanoušci si v tomto zápase museli na zlomový gól počkat až do 84. minuty, kdy o výhře hostů z Moravské Třebové rozhodl střídající Hennadii Herasymenko.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

V sobotu 13.8.2022 se odehrálo na choceňském fotbalovém stadionu utkání 2. kola krajského přeboru Pardubického kraje. Domácí Choceň vyzvala po minulém nezdaru silný moravskotřebovský výběr, který přijel po předchozím vítězství ve velmi dobrém rozpoložení. Hrálo se tak o důležité body a z obou týmů byla cítit chuť a odhodlání po dosažení vítězství.

 

Vyrovnaný první poločas

První dějství bylo velmi vyrovnané. Choceň se snažila o rychlý přechod do útoku a to se jí také nejednou podařilo. Domácí tým se tak během prvního poločasu mohl minimálně dvakrát prosadit, to se však i díky výbornému hostujícímu brankáři nestalo. Moravská Třebová chtěla kontrolovat hru a držet míč na svých kopačkách, tato snaha však nevedla k žádné šanci, ze které by mohla padnout branka a fanoušci se tak v první půli nedočkali žádné gólové akce.  

 

 

 

 

  

2. poločas

Rozhodlo se až ve druhém dějství 

Krátce po odstartování druhé půle mohlo být čekání na branku u konce. Hlavní sudí nařídil po nedovoleném obranném zákroku ve vápně pokutový kop pro domácí Choceň. Přestože většina domácích fandů už jistě počítala s vedením, choceňský exekutor jejich očekávání nenaplnil. Skórovat nedokázal a nechal naopak vyniknout brankáře Yaroshevyche. Šance na obou stranách se začínaly pomalu množit, na ten nejdůležitější moment si však museli přítomní diváci počkat až do samotného závěru utkání. Mnozí už si možná mysleli, že zápas skončí bezbrankovou remízou, to by ale trenér Moravské Třebové nemohl udělat perfektní tah a poslat tak do hry cizince Herasymenka. Ten se mu odvděčil tím nejlepším způsobem. V 84. minutě si po jednom z mála centrů našel balón ve vápně a dokázal vsítit gól. Velmi štastné pro Moravskou Třebovou a možná až kruté pro domácí Choceň. Takový je však sport a domácí tým si tak i po velmi kvalitním výkonu z tohoto zápasu neodnesl ani bod. Věřme však, že v příštím kole proti Třemošnici zopakují podobný výkon a snad to bude již stačit alespoň na jeden bod za venkovní remízu. 



Sestavy


FK Agria Choceň
V. Krátký [-] - R. Fikejz [-] , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] , R. Matějka [-] , M. Laky [-] (78. J. Vatrala [-] ) , Š. Štanglica [-] , T. Pánek [-] (68. A. Vágner [-] ) , J. Gronych [-] , M. Coufal [-] (68. P. Vychytil [-] ) , O. Dolníček [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Yaroshevych [-] - L. Lebiš [-] , R. Krystl [-] , J. Štaffa [-] , M. Smékal [-] , M. Olejník [-] , K. Kolář [-] (80. H. Herasymenko [-] ) , J. Bednář [-] , F. Ambrozek [-] , M. Holub [-] , T. Brychta [-] (60. M. Šmerda [-] )

ŽK: 45. M. Laky , 80. P. Vychytil , 87. J. Vatrala , 89. R. Matějka - 28. R. Krystl , 68. F. Ambrozek , 84. H. Herasymenko , 88. M. Olejník .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - FLÍDR Jan, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Koukola

Expert: Jakub Hrdý
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase bych favorizoval hostující Moravskou Třebovou. Chocni se první zápas výsledkově vůbec nepovedl a přestože výkon už dle mého názoru bude lepší, na zisk bodů to proti silnému soupeři stále ještě stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů