EXPERT TIP - 2.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.8.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jakub Hrdý

Jakub Hrdý je mladým talentem hrajícím za celek FK Horní Ředice. V mládežnických kategoriích oblékal dres nedalekého ligového týmu FC Hradec Králové a následně se velmi rychle vypracoval v oporu středních řad Ředického kádru, který se během loňské sezóny pral o ty nejvyšší příčky krajského přeboru Pardubického kraje. Na úvod nové sezóny sice Jakuba přibrzdilo zranění, věřme však, že se opět brzy vrátí na fotbalový trávník a pomůže Ředicím k zisku mnoha důležitých bodů. Zde si můžete přečíst, jak vidí Jakub výsledky 2. kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

V tomto zápase bych favorizoval hostující Moravskou Třebovou. Chocni se první zápas výsledkově vůbec nepovedl a přestože výkon už dle mého názoru bude lepší, na zisk bodů to proti silnému soupeři stále ještě stačit nebude.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase favorizuji domácí tým. Litomyšl dokázala v prvním kole porazit rivaly ze Svitav a po velmi úspěšné minulé sezóně opět Litomyšl naváže na vítěznou šňůru.

Tip experta: 1 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Pardubičky dokázaly doma v náročném zápase proti Heřmanově Městci otočit nepříznivý výsledek a získat tak důležité tři body na úvod soutěže. Myslím si však, že si s tímto týmem dokážeme poradit a připíšeme si v domácím prostředí výhru. Zápas to však určitě nebude vůbec jednoduchý.

Tip experta: 0 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Lanškroun bude chtít po minulé domácí remíze určitě získat tři body. Kvůli červené kartě jim však bude chybět kanonýr Ptáček, očekávám proto druhou remízu Lanškrouna v řadě.

Tip experta: 0 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

Ani jeden z těchto dvou týmů nedokázal v prvním kole bodovat. V tomto očekávám remízové utkání, ve kterém nepadne příliš mnoho gólů.

Tip experta: 0 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

Libišany v prvním kole porazily vysokým rozdílem Třemošnici. Svitavy budou chtít minulé prohře s Litomyšlí získat důležité body, myslím si však, že to bude stačit pouze na remízu.

Tip experta: 1 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

Zde můžeme očekávat další vyrovnaný zápas. Oba týmy předvedly v prvním kole kvalitní výkony a předpokládám, že tomu tak bude i tentokrát. Řekl bych, že díky výhodě domácího prostředí však dokáže tři body získat tým z Lázní Bohdaneč.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Rezerva Vysokého Mýta nastřílela v prvním kole 8 gólů. Myslím si, že bude pokračovat v podobném stylu a s Heřmanovým Městcem si i v roli hostů poradí. V tomto utkání by opět mohlo padnout hodně gólů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Josef Paulovič 5
2. Venca Likeš 5
3. Jiří Klik 4
4. Miroslav Novotný 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.