Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 15:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia zvládla i venkovení utkání v Javornici


14

Javornice doma přivítala lídra soutěže hradeckou Slavii. Domácí dokázali s hosty držet krok prvních třicet minut, poté na hřišti již dominovala Slavia.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se zlomil po první třicetiminutovce

Vstup do utkání měli lepší hosté. V úvodních deseti minutách útočili hlavně ze standardních situací, která však javornická obrana dokázala odvracet. Poté byly k vidění náznaky šancí na obou stranách. Střelu Adama Krejčího dokázal zltumit Jan Moník a následně míč skryl do rukavic a dobíhajícímu Krejčímu dorážku nedovolil. Ve 22. minutě se po krásné kombinaci dostali do šance hosté, ale následné zakončení hostující obrana zblokovala.

 

Skóre se měnilo až ve 36. minutě, kdy si balón za obranu našel Šimon Derner a poslal hosty do vedení. O dvě minuty později to bylo již 2:0, když centr z pravé strany uklízel do odkryté branky Martin Šolc. Vzápětí mohla Javornice snížit, ale Josef Kovaříček po přihrávce Adama Krejčího branku netrefil. Poslední šanci poločasu měli hosté, tuto šanci dokázal Hynek vytěsnit mimo tři tyče.

 

 

Druhý poločas patřil hostům

Slavia mohla zvýšit vedení hned v úvodu, ale špatnou rozehrávku domácích potrestat nedokázala. Zvýšit na 3:0 se jí povedlo až v 53. minutě, kdy krásnou střelou k tyči z hranice vápna překonal Stanislava Hynka Michal Brázda. V 66. minutě to bylo již 4:0, když se trefil Jan Franc. 

 

Pátý gól přidala Slavia v 72. minutě, kdy velký tlak hostů vyústil v přízemní střelu Ondřeje Pulkrábka, která skončila v síti.

 

Zbytek utkání se odehrával prakticky už jen před brankou Javornice. V 84. minutě se Hynek blýskl dobrým zákrokem proti zakončení Filipa Buchwalda. O minutu později byl však překonán po šesté. Na konečných 6:0 upravil Dominik Václavíček.

 



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Favoritovi jsme odolávali něco přes půl hodiny, ale špatný konec poločasu nám zlomil vaz. Druhou půlku už si hosté dělali prakticky cokoliv a zároveň směrem dopředu nám nedovolili vůbec nic. Čekání na konec druhého poločasu pro nás bylo nekonečné. Na takový zápas je těžké koukat, ať jste trenér či fanoušek, ale taková je prostě realita. Hostům gratuluji k zaslouženému vítězství, které okořenili pěknými fotbalovými momenty.

FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: K utkání jsme odjížděli s odhodláním uspět a současně s respektem ke specifickému prostředí v Javornici. Od první do poslední minuty jsme předváděli poctivý, týmový výkon doplněný i fotbalovou kvalitou. Soupeře jsme za celý zápas pustili pouze do jedné šance a neměli jsme ani výraznější problém při "tradičních" autech Javornice. Naopak především v druhém poločase jsme ještě několik šancí zahodili. Tentokrát je na místě pochvala pro celý tým.



Sestavy


Javornice
S. Hynek [-] - D. Suk [-] , P. Kasper [-] - F. Dvořák [-] , O. Nosek [-] , J. Hovorka [-] (76. P. Chlachula [-] ) , M. Plíhal [-] (54. M. Mohamed [-] ) , J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] - A. Krejčí [-] (76. L. Harbich [-] ) , J. Kovaříček [-]

FC Slavia Hradec Králové B
J. Moník [-] - F. Buchwald [-] , M. Klicnar [-] , D. Václavíček [-] , J. Špaček [-] , Š. Derner [-] (64. T. Erber [-] ) , J. Franc [-] (76. T. Baťka [-] ) , M. Brázda [-] (80. T. Kašpar [-] ) , M. Poláček [-] , O. Pulkrábek [-] , M. Šolc [-]

ŽK: 43. J. Kráčmer - 49. F. Buchwald .
Počet diváků: 144. Rozhodčí: Vlachý Michal - FILIP Miroslav, KRUNČÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 20:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 06:15
Michal Švorc

Expert: Jaroslav Rubeš
Tip experta: výhra hostů

Slavia svého soupeře přejede a od začátku bude dominovat. Tipuji výhru hostí o 5 branek.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 18:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 11:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 07:03

Tip: výhra hostů