O. Mráz 46. (p.)
1:5
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 15:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou poločasů


Branky


46. O. Mráz (p.) - 53. K. Krištof , 63. D. Drašnar , 72. K. Krištof , 83. P. Hrudík , 89. D. Hrudík
14

Favoritem tohoto utkání bylo jednoznačně Opočno. Tým Martina Šnajdra se pohybuje v horní polovině tabulky a v posledním kole dokázal porazit dobře hrající Velichovky. Naopak Vamberk v posledních zápasech body nezískává. Jeho hra je velmi ovlivněna velkou marodkou. Baníku značně chybí zraněný kapitán Michal Šrom. I přes špatný první poločas si nakonec všechny tři body z Vamberka odvezlo Opočno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se prvního gólu dočkali až na konci poločasu

Úvodních deset minut patřilo Opočno, během nich si vytvořilo jednu velkou šanci ve které se ocitl Petr Hrudík, ale gólmana Jaroslava Klofandu nepřokonal. Poté se hrálo zejména mezi vápny a hra hostů začala značně upadat. Do šancí se poté dostal i Vamberk, ale stejně jako hosté je nedokázal proměnit. 

 

Skóre se tak měnilo až v samotném závěru, kdy byl Lukášem čtvrtečkou ve vápně faulován Martin Čéška a domácí kopali penaltu. K ní se postavil Ondřej Mráz, který přesnou přízemní střelou k pravé tyči nedal Martinu Malému šanci.

 

Skóre se do poločasu již neměnilo a do šaten tak odcházeli spokojenější domácí. 

Opočno v druhé půli značně zlepšilo hru

Do druhé půle vstoupilo úplně jiné Opočno. Hosté již od úvodu hráli aktivně a dařila se jim kombinační hra. Za jejich zlepšenou hru byli odměněni a bylo to hlavně "opočenské mládí", které se zasloužilo o obrat skóre. Nejprve v 53. minutě srovnal střelou k levé tyči osmnáctiletý Kristián Krištof a o deset mnut později otočil skóre patnáctiletý David Drašnar, který dokázal dotlačit za čáru vyražený míč. Maldý útočník se trefil již v druhém zápase v řadě.

 

Opočno dále pokračovalo v pohledné kombinační hře, kterou dokázalo přetavit v další branky. V 72. minutě vstřelil druhou branku Kristián Krištof a stylově se tak vrátil do základní sestavy. V 83 minutě napravil nevyužitou šanci z první půle Petr Hrudík když po svém úniku dokázal podél Klofandy dostat míč do sítě.

 

V samotném závěru na konečných 5:1 upravil krásnou střelou do pravé šibenice střídající Daniel Hrudík. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: V 1. části jsme byli hostům více než rovnocennym soupeřem a mít větší klid v zakončení bylo skóre o 2 branky větší. Ve 2. části jsme hostům darovali 2 góly na podnose a oni nám dali velkou lekci z jednoduchosti,přímočarosti, efektivnosti v zakončení a zaslouženě odváží všechny body do Opočna.

TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Proti oslabeným domácím jsme v 1. půli, kromě úvodu, předvedli hanebný výkon korunovaný penaltou! 2. poločas byl o něčem jiném. Dvěma slepenými góly jsme skóre otočili, zklidnili se a zápas dovedli k výhře. Chválím naše "mladé pušky"- Krištof (18) a Drašnar (15) - které daly 3 góly! Navíc si D. Drašnar připsal už 4. vítězný zářez! Výsledek pečetil fotbalovou parádou à la Messi náhradní brankář D. Hrudík! Pochvala týmu za 2. poločas! Věřím, že body potvrdíme proti Lípě a užijeme si rozlučku.



Sestavy


TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] - J. Svrbík [-] , M. Malý [-] , M. Sokol [-] , P. Brandejs [-] , M. Češka [-] , D. Hamerský [-] , O. Mráz [-] , J. Kotýza [-] (73. T. Mudruňka [-] ) , T. Hájek [-] , T. Králík [-] (73. M. Cit [-] )

TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - L. Růžička [-] , J. Franc [-] , Š. Brožek [-] , L. Čtvrtečka [-] - P. Hrudík [-] , M. Labik [-] (86. D. Hrudík [-] ) , A. Smola [-] - K. Krištof [-] , D. Drašnar [-] - M. Holub [-] (82. V. Lukášek [-] )

ŽK: 6. J. Kotýza , 61. J. Svrbík , 70. D. Hamerský , 72. T. Králík - 46. L. Čtvrtečka , 64. J. Franc , 84. M. Labik .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Ikizgül Varol - BEČVÁŘ Lubomír, FREJVALD Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 20:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 06:15
Michal Švorc

Expert: Jaroslav Rubeš
Tip experta: výhra domácích

Tady bych si tipnul, že Vamberk v druhé půli vyrovná a překvapivě vyhraje i na penalty. Už se taky musí dočkat..

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 18:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 11:06

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 07:03

Tip: výhra hostů