Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 14:30

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice doma ukázala svoji sílu i proti Opočnu


15

Vše důležité se odehrálo v první půli. Javornice díky Kovaříčkovi a Krejčímu doma porazila Opočno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký úvod zápasu

Opočno mělo famózní vstup do utkání, když už po rohovém kopu ve 2. minutě otevřel skóre Šimon Brožek. Domácí rychlá úvodní branka nepoložila a vzápětí přispěchali s odpovědí. Když se po dlouhém auto hlavou prosadil Josef Kovaříček. 

 

Divoký úvod pokračoval ještě v 7. minutě, kdy Adam Smola z přímého kopu orazítkoval tyč. Šance byly poté k vidění na obou stranách, ani jedna však výrazněji neohrazila gólmany Hynka a Malého. Na domácí straně dvěma dobrými obrannými zákroky Hynkovi vypomohl stoper Pavel Kasper.

 

Ve 33. minutě domácí odvrátili opočenský útok a vyslali na steč Adama Krejčího, ten obešel tři protihráče a s přehledem překonal gólmana Martina Malého, 2:1 pro domácí. Opočno mělo do konce prvního poločasu ještě několik šancí na srovnání. První z nich kryl Hynek a další dvěma obětavými zákroky zlikvidoval Jakub Hovorka.

Druhý poločas se šance už jen zahazovaly

Do druhé půle vstoupili opět lépe hosté, první šanci Hynek vyrazil a míč do zázemí uklízel Stanislav Koutský. V 50. minutě Opočno zahrávalo standardní situaci, kterou domácí ubránili a znovu se dostali do rychlého brejku. Šanci Krejčího však skvělě zlikvidoval Martin Malý.

 

V 68. minutě po dalším z nebezpečných javornických autů orazítkoval Josef Kovaříček spojnici. V 74. minutě bylo blízko ke srovnání Opočno. Ondřeje Poláka ale skvěle vychytal Stanislav Hynek. V zápětí se hosté dostali do další šance, ale jejich střela těsně minula branku.

 

V 85. minutě mohl po krásném centru Pavla Kaspera rozhodnout Krejčí, branku ale netrefil. Opočno se snažilo vyrovnat, ale poslední rohový kop ukryl do rukavic Hynek.

 

Ikdyž Opočno dále tlačilo, tak poslední velkou šanci zápasu měl střelec Krejčí, který se ale ve své šanci ukličkoval a nedokázala zakončit.

 

Javornice tak dokázala doma uhájit vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Opočno sice bylo lepší na míči, ale my jsme byli lepší na branky a tak jsme urvali další důležité vítězství. Máme za sebou velmi náročný zápas, který nám vzal mnoho sil a ke konci utkání někteří naši hráči mleli z posledního. Náš Adam dnes i přes brzkou obdrženou branku nasměroval Javornici k vítězství a jen škoda nevyužitých šancí, díky kterým to bylo až do samotného konce utkání pěkné drama!

TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Po snovém úvodu jsme v Javornici opět vstoupili do "téže řeky". Místo toho, abychom domácí dorazili, inkasujeme po situacích, na které upozorňujeme před zápasem. Utkání rozhodly auty a faktor Krejčí! V defenzívě se prostě chováme hrozně naivně. Co jsou nám platné šance, když nám v nich chybí důraz nebo jejich lepší řešení. Týmu můžu vytknout jen triviální chyby při gólech a jalovost v koncovce. Fotbal se hraje na góly, proto domácím gratuluji k zasloužené výhře!



Sestavy


Javornice
S. Hynek [-] - P. Kasper [-] - J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] , F. Dvořák [-] (90. P. Chlachula [-] ) , M. Plíhal [-] (46. S. Koutský [-] ) , J. Hovorka [-] , M. Šrefl [-] , O. Nosek [-] (76. M. Mohamed [-] ) - A. Krejčí [-] , J. Kovaříček [-]

TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - P. Hrudík [-] , J. Franc [-] , Š. Brožek [-] - A. Smola [-] - H. Černý [-] (75. ) , T. Přibyl [-] , M. Vondřejc [-] (23. D. Drašnar [-] ) , O. Přibyl [-] , L. Růžička [-] (79. L. Žid [-] ) , O. Polák [-]

ŽK: 25. M. Šrefl , 71. O. Nosek - 67. H. Černý , 86. T. Přibyl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hofman Miloš - ŘÍHA Luboš, LEIMER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Michal Kekelák
Tip experta: výhra domácích

Možná už to někomu přijde, jako fráze, ale Javornice je doma opravdu nebezpečná. Opočnu nebude důraz sedět a věřím, že se prosadí i domácí střelec Krejčí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích